上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.3k

煎鋪 禾幾巧 冼心 :smile_o05:

5g 會否 5倒5g輸得甘 :smile_o03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-2 02:13 PM 發表 查看引用來源

賺返幾個錢去叫雞:smile_o01:
錯啦...錢唔係只用黎上去反既...重有巧多用途...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-2 02:11 PM 發表 查看引用來源

你講緊冰個?衣家都矛沉船案...咪吹住先囉...:smile_o10:
刀5知点解甘靜:smile_39: 有的又5上來寫,想寫的又沉5到:smile_30: :smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-2 02:15 PM 發表 查看引用來源

錯啦...錢唔係只用黎上去反既...重有巧多用途...:smile_o06:
賭聖比貼士你呀::smile_42:

"賭博無必勝,輕注可怡情,閒時來玩耍,保持娛樂性"

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-2 02:17 PM 發表 查看引用來源

刀5知点解甘靜:smile_39: 有的又5上來寫,想寫的又沉5到:smile_30: :smile_o11:
係呀係呀...我重諗緊...時間太緊迫...又驚冷落傷講果個....巧辛苦呀~~~!!!!:smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-2 02:15 PM 發表 查看引用來源

內消雞:smile_30:

引用:
原帖由 好命 於 2010-9-2 02:11 PM 發表 查看引用來源

曾 尋 沉 :smile_o05:
猜 情 尋 :smile_41:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-2 02:18 PM 發表 查看引用來源

係呀係呀...我重諗緊...時間太緊迫...又驚冷落傷講果個....巧辛苦呀~~~!!!!:smile_o03:
你現在知我沉時幾凡:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-2 02:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08: ....

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-2 02:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 企就扇唔沉~~份人都幾煩架~~:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆