上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 01:05 PM 發表 查看引用來源
女朋友呢,就是因為一個誤會,我分手兩年了的女朋友發了一張照片給我,佢一口咬定我同ex仲有野,其實我同ex足足有兩年冇見面,只是她有時發發信息給我。
自從我幾個月前認識依家哩個,我都沒再回ex的信息或者同佢通 ...
咁兒戲既,不過聽你講佢都吾係好重視你,算吧啦,天涯何處無芳草:smile_o10:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 01:52 PM 發表

禾以前煎係隔日去 打發時間 :smile_o16:

如果 一支公 去水都 或 在水一方

都幾多囡黎 了你吹水 :smile_o06:

電話 你地 可以 打比企地黎接你 (區內)

水景雲天 82530289
嘉洋城 83952988
在水一方 8 ...
我放工都去.......邊間好D???

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 01:37 PM 發表 查看引用來源

平就 中/泰式  揼好D 中醫(手法重D)

舒服 就日式/香薰 (正經推油 )

索性 去皇崗

出關 上橋 行到尾 社會通道 落

果度有車等客 同有G客

下面7間都可以去:

行頭係我建議既

水都 水景雲天 ...
多謝你呀煎煎,很可惜我是隱藏角色,否則的話我一定帶你去cp玩:smile_o06:

些些煎煎,我就系以後一支公了。
你的info 好有用
引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 01:52 PM 發表 查看引用來源

禾以前煎係隔日去 打發時間 :smile_o16:

如果 一支公 去水都 或 在水一方

都幾多囡黎 了你吹水 :smile_o06:

電話 你地 可以 打比企地黎接你 (區內)

水景雲天 82530289
嘉洋城 83952988
在水一方 8 ...

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-8 02:04 PM 發表 查看引用來源

順其自然吧...........
去皇室假期或太平洋啦,好多靚女架:smile_o09:

finished
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-8 02:04 PM 發表 查看引用來源

順其自然吧...........

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 02:21 PM 發表 查看引用來源
些些煎煎,我就系以後一支公了。
你的info 好有用

金仔,努力呀,什麼都可以輸,信心不可以輸啊,你要記住,佢同你分手係佢既損失,佢一定會後悔的:smile_o10:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 02:24 PM 發表

finished

隨緣吧..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-8 02:46 PM 發表 查看引用來源

隨緣吧..........
恩,似乎看破了:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 02:55 PM 發表

恩,似乎看破了:smile_o10:
你....有沒有看........生生基督世世佛???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆