上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.3k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-14 02:58 PM 發表 查看引用來源

老細話食吾晒,我可以點:smile_19:

今日冇,當日的情況,可遇不可求.你又幾好記性喎:smile_35:
我關心你麻:smile_40:

我回來了

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 02:45 PM 發表 查看引用來源
咁腩擦得!  今日有冇女搭枱?
我依家已經冇比小費其他技師,但還是有比bb,基本300,我每次都比350,依家人仔係咁升,我想比320, 你覺得我係咪好市儈呀:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-14 03:09 PM 發表 查看引用來源

我依家已經冇比小費其他技師,但還是有比bb,基本300,我每次都比350,依家人仔係咁升,我想比320, 你覺得我係咪好市儈呀:smile_14:
買支 果粒橙:smile_o05:

or sasa 買支香水辨 :smile_o12:

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-4-14 03:15 PM 發表 查看引用來源

買支 果粒橙:smile_o05:

or sasa 買支香水辨 :smile_o12:
我冇打算買禮物喎:smile_13:

你好似開左個帖話好傷心喎,咩事先:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-14 03:21 PM 發表 查看引用來源

我冇打算買禮物喎:smile_13:

你好似開左個帖話好傷心喎,咩事先:smile_38:
代替 tip :smile_o05:

ps 禾決定5在找它  it's over

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-4-14 03:25 PM 發表 查看引用來源

代替 tip :smile_o05:

ps 禾決定5在找它  it's over
啊,佢呃你牙:smile_14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-14 03:04 PM 發表 查看引用來源
我關心你麻:smile_40:
好感動呢:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-14 03:37 PM 發表 查看引用來源

好感動呢:smile_o06:
龍兄每周上去玩兩件,會否太routine,會悶呀?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-4-14 03:58 PM 發表 查看引用來源

龍兄每周上去玩兩件,會否太routine,會悶呀?

每次上去都找不同的(第一日),之後第二日就找舊相好,很開心,一點也不覺悶呢:smile_35:

你又有咩好提議呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆