上一頁下一頁
發新話題

12月25.剩蛋節.LV酒吧 遊戲加抽獎狂歡夜團.

收藏  |  訂閱
397  16.7k

妳今晚是否LV有局? 我3個男, 妳那邊多少人?

引用:
原帖由 吾係港人 於 2009-12-10 10:17 AM 發表
:smile_o12:

當日你在樂宴門口、高位想落地、又條靚仔扮幫妳…背後大大力「才查」妳雙波:smile_o01: .....係唔係有咁既事丫?????((((講大話的不得好死)))))...妳夠唔夠膽話無?????........i m講100%事實的.. ...
你老母,问下呢度同我玩左几年噶朋友,有边个见到果日甘噶事情发生过.你都几识编故仔呀,我要高位落地,唔系前面接住我,系后面点咩呀,你个仆街,编都编好D架啦.

今晚我1個人男去今晚狂歡夜團.

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-10 01:12 PM 發表 查看引用來源

你老母,问下呢度同我玩左几年噶朋友,有边个见到果日甘噶事情发生过.你都几识编故仔呀,我要高位落地,唔系前面接住我,系后面点咩呀,你个仆街,编 ...
:smile_30:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

唔知Apple姐今晚仲有冇mood去玩?:smile_13:

回覆 1# 的帖子

其實日日開團日日都係個間,到底係咪又一個燈頭開團

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-12-10 01:12 PM 發表 查看引用來源

你老母,问下呢度同我玩左几年噶朋友,有边个见到果日甘噶事情发生过.你都几识编故仔呀,我要高位落地,唔系前面接住我,系后面点咩呀,你个仆街,编 ...
死樂宴萍果、咁妳積係話有定無呢件事先??yes or no

ps.如果我再聽島妳再講『老母』等等…我就爆妳所有野出黎........................妳做硬輸家!:smile_o12:

引用:
原帖由 coolam 於 2009-12-10 03:21 PM 發表 查看引用來源

:smile_30:
肥仔哥當日妳唔知、因為我講漏比你知呀:smile_o12:

引用:
原帖由 吾係港人 於 2009-12-10 04:32 PM 發表 查看引用來源

死樂宴萍果、咁妳積係話有定無呢件事先??yes or no
ps.如果我再聽島妳再講『老母』等等…我就爆妳所有野出黎........................妳做硬輸家!:smile_o12:
夠胆你就爆晒所有野出黎,我就爆你屎忽:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆