上一頁下一頁
發新話題

中山 首間五星級國際品牌酒店 & 仁K 2 / 3天團

收藏  |  訂閱
488  17.5k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-1 05:44 PM 發表
記得提醒團友千期5好著短褲拖鞋入酒店呀
攝晒毛主席响拖鞋邊:smile_38:

有咩五星急入唔倒呀:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-1 18:08 發表

有咩五星急入唔倒呀:smile_34: :smile_30: :smile_30:
大6哩牌拖鞋一定5得:smile_o14:
禾嗰幾對威登。。GG。。仙奴就矛問題
:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-1 06:08 PM 發表 查看引用來源

又唔好甘講,佢提點吓我吓D晚輩啫,好過得把聲

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-1 18:28 發表

你太言重啦:smile_o05:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-1 06:28 PM 發表

吹下水遮:smile_35:

唔水太認真

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-12-1 06:19 PM 發表
大6哩牌拖鞋一定5得:smile_o14:
禾嗰幾對威登。。GG。。仙奴就矛問題:smile_o01:
你唔巧乘日

大6哩:smile_o14:

大6哩:smile_o14:

槓.....稱呼禾好無呀:smile_o04: :smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-1 06:38 PM 發表 查看引用來源

吹下水遮:smile_35:

唔水太認真
吹水都要認真吹 唔係吹嚟做咩

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-1 06:41 PM 發表 查看引用來源

你唔巧乘日

大6哩:smile_o14: 前

大6哩:smile_o14: 後

槓.....稱呼禾好無呀:smile_o04: :smile_o01:
我都係3份2個大6哩:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 何須說短論長 於 2009-12-1 06:41 PM 發表

吹水都要認真吹 唔係吹嚟做咩
你另禾巧難理解:smile_o05: :smile_o06:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-12-1 18:41 發表

你唔巧乘日

大6哩:smile_o14: 前

大6哩:smile_o14: 後

大6哩話矛企地傷講要食屎啵:smile_o01:
禾出去喇夜啲野啦:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆