上一頁下一頁
發新話題

星期六同男朋友仔... (加新相 #1)

收藏  |  訂閱
326  52.7k

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-16 09:02 PM 發表 查看引用來源
大啲著衫好睇啲。
:smile_o10: 以妳既身型我又唔覺得妳著衫唔好睇喎,仲聯想到妳著deep v既情境好誘人添:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

我係要著到好 deep 先有少少野睇
其他女仔我見底少少已經波濤胸擁
所以我先話我個好細

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-16 09:36 PM 發表 查看引用來源
我係要著到好 deep 先有少少野睇
其他女仔我見底少少已經波濤胸擁
所以我先話我個好細
:smile_o01: 妳認為細都好啦,我個人都係覺得好sharp囉:smile_o12: 真係好正

Ha ha
多謝哂
好少人咁讚我

anymore photo ma??

嘩 ... 無黎一日0者, 點解個post好似靜左既, 係唔係我唔覆你地就唔睇先 ?

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 09:58 AM 發表 查看引用來源
嘩 ... 無黎一日0者, 點解個post好似靜左既, 係唔係我唔覆你地就唔睇先 ?
:smile_o11: 老實講入黎都係博同妳有交流有分享啫,連妳自己都失蹤其他人又點會唔失蹤喎:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-10-16 11:29 PM 發表 查看引用來源
Ha ha
多謝哂
好少人咁讚我
:smile_o05: 咁我都係將我自己既感覺講出黎啫

引用:
原帖由 babycatcat 於 2009-10-17 08:58 AM 發表
等左一日

你現在先出現.:smile_o12:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-10-17 10:20 發表 查看引用來源

:smile_o11: 老實講入黎都係博同妳有交流有分享啫,連妳自己都失蹤其他人又點會唔失蹤喎:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

留言呀嘛, 我一出黎會睇同覆你地架...

你今日要返工嘛 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆