上一頁下一頁
發新話題

自作孽 ~ 不可活 ~~ (part 1 to part 8)完整版 [#140有感謝詞]

收藏  |  訂閱
574  39.5k

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-10-1 10:40 PM 發表 查看引用來源

首先多謝你咁得閒reply我咁長架嘢....

但我有d唔明囉~~
1)我冇話自己係乜嘢絕情玉女....出得呢個post我預俾人小~~
  但我唔會mind
2)你好似好知我d嘢咁bor....我都冇話過我幾多歲...亦都 ...
少奶~~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 GONO_jackson 於 2009-10-1 12:55 AM 發表 查看引用來源

你個簽名到有"自稱"引區三老之一﹕老坑

連簡單既版規都唔識??

你係攪笑炸嘩??:smile_41::smile_41:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8678847&extra=page%3D1                          ...
你仲攪笑喇....
你有問題係咪應該去問版主而唔係係我個POST到問我呢????

你係咪有瘺呀.....我又唔係版主....
不如你問完有答案的詰返黎答埋我喇....我都想知~~:smile_o01:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-1 10:44 PM 發表 查看引用來源

少奶~~~:smile_40: :smile_40:
大少~~:smile_o09:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-10-1 10:51 PM 發表 查看引用來源

大少~~:smile_o09:
唔鬧msn既?...好掛字妳呢:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 eastern.hill 於 2009-10-1 02:10 AM 發表 查看引用來源

綠色真係好襯你呢個 post ,女人發姣派綠帽,比你講到係網上男人 msn 呃九你喎,牛唔飲水唔禁得牛頭低呀。

千其唔好咁易相信人,易相信人不一定是錯,錯在你無照下塊鏡。

看完此 post ,你從 G 知道 J 的 ...
好心你........呢道唔係道德討論區,你以為你大條道理??係度說教???
收檔啦...................................
你知佢甘多野你係條pk定pk果d女呀?:smile_45:

引用:
原帖由 76dragongirl 於 2009-10-1 10:58 PM 發表 查看引用來源

好心你........呢道唔係道德討論區,你以為你大條道理??係度說教???
收檔啦...................................
你知佢甘多野你係條pk定pk果d女呀?:smile_45:
可能人地抵唔住頸比人話呃女人錢呢...:smile_o01: :smile_o01:

算喇算喇..唔好爆人喇.....
一陣又俾人話我唱佢就唔好喇....:smile_o08:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-10-1 11:02 PM 發表 查看引用來源
算喇算喇..唔好爆人喇.....
一陣又俾人話我唱佢就唔好喇....:smile_o08:
攰唔攰啊妳:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-1 11:00 PM 發表 查看引用來源

可能人地抵唔住頸比人話呃女人錢呢...:smile_o01: :smile_o01:
佢呢d唔係呃錢唔通捐錢呀???又食又拎最低裝,
同埋好怪佢會知supersweet咁多野...........又知佢生過....
真係勁囉~

引用:
原帖由 76dragongirl 於 2009-10-1 11:04 PM 發表 查看引用來源

佢呢d唔係呃錢唔通捐錢呀???又食又拎最低裝,
同埋好怪佢會知supersweet咁多野...........又知佢生過....
真係勁囉~
心照啦~~~~:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆