上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.12)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.7k

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 23:25 發表 查看引用來源

:smile_o05: 咁我第一個埋黎先
我係咪要好開心呀

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-8-13 23:54 發表 查看引用來源

你又知我會想再有第二次
愉你唔係想咩...咁換人囉:smile_o01: 呢次換我好無

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 11:54 PM 發表 查看引用來源

你冇聽過咩, 如果想向最[憎既人報仇, 女的話就不停同其他仔, 條女點正點正, 等D仔一見完全唔係果件事, 咁會幾失望.
同樣地如果憎果個人係仔, 就不停同D女講條仔好勁好堅. 同樣地事與願違一樣道理.
好毒啊....:smile_o14:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-8-13 23:55 發表 查看引用來源

我係咪要好開心呀
:smile_o08: 都幾多逿喇...係味要好開心..仲要我教..

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 23:56 發表 查看引用來源

愉你唔係想咩...咁換人囉:smile_o01: 呢次換我好無
乜你對我咁有興趣呀

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 23:57 發表 查看引用來源

:smile_o08: 都幾多逿喇...係味要好開心..仲要我教..
:smile_o08: 都幾多歲喇..係咪要開心..仲要我教

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-13 11:53 PM 發表 查看引用來源
點解又朝到晚都係你架:smile_41: d女比你嚇走晒定係條條女3係你扮架:smile_o01:
你真係難服C,冇女又話冇女
我知其餘2個唔得閒上黎
我專登趕反黎招呼你
你而家咁講, 我咪閃囖

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-13 23:54 發表 查看引用來源

你冇聽過咩, 如果想向最[憎既人報仇, 女的話就不停同其他仔, 條女點正點正, 等D仔一見完全唔係果件事, 咁會幾失望.
同樣地如果憎果個人係仔, 就不停同D女講條仔好勁好堅. 同樣地事與願違一樣道理.
:smile_o01: 真係無聽過d咁細路係辦法...我係成年人呵呵

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-13 11:56 PM 發表 查看引用來源

好毒啊....:smile_o14:
拿....姐姐又擺錢入你袋嘞:smile_o01:

引用:
原帖由 winwin8888 於 2009-8-13 23:57 發表 查看引用來源

乜你對我咁有興趣呀
:smile_o01: 興趣要慢慢陪養架嘿嘿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆