上一頁下一頁
發新話題

我好中意買唔同款式ge underwear ga xd有相ps唔好pm我,pm爆左!31/8更新了,多

收藏  |  訂閱
649  127.1k

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-8-4 08:42 AM 發表

唔知我係唔係平均個d 呢:smile_27:
都係我喜歡個種平均類型 但胸部就更豊滿 :smile_13:

不過我未試過胸部豊滿既女仔 所以唔知感覺係點 :smile_13: (我初戀係現任女友 )

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-8-4 08:42 AM 發表 查看引用來源

唔知我係唔係平均個d 呢:smile_27:
我深信你係平均而有d料果dlaw.. .

回覆 1# 的帖子

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

有事就睇醫生啦, 亂 up 野, up 唔好架!!:smile_38:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 08:47 AM 發表 都係我喜歡個種平均類型 但胸部就更豊滿 :smile_13:不過我未試過胸部豊滿既女仔 所以唔知感覺係點 :smile_13: (我初戀係現任女友 )
oh....唔試好過試啦咁...有個好gf 咪得lor!!!

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-4 08:47 AM 發表 我深信你係平均而有d料果dlaw.. .
你笑到咁㗎:smile_o05::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-8-4 08:53 AM 發表 查看引用來源

你笑到咁㗎:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
笑係我對你既respect......

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-8-4 08:52 AM 發表

oh....唔試好過試啦咁...有個好gf 咪得lor!!!
我都唔會的

我都有同女友講 我只會結婚個時先拿佢第一次 :smile_o05:

因為我覺得女仔第一次好保貴的 未有把握同佢過人世時都要忍住唔做 :smile_o05:

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-4 08:55 AM 發表 笑係我對你既respect......
咁多謝你既respect 啦:smile_o10::smile_o13::smile_o13:

地鐵打飛機??樓住好勇喎。。。

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 08:55 AM 發表 我都唔會的 我都有同女友講 我只會結婚個時先拿佢第一次 :smile_o05:因為我覺得女仔第一次好保貴的 未有把握同佢過人世時都要忍住唔做 :smile_o05:
wa....你依個bf 好唔話得啵!!:smile_34::smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆