上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.8)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

做咩呀? 你嬲呀?:smile_o06:
SORRY呀
引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 09:50 PM 發表 查看引用來源

點解唔直接D, 要人估左幾日:smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-3 10:07 PM 發表 查看引用來源
星期六先啦:smile_30: :smile_30:
而家要開始求定先顯得誠心架:smile_o01:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

而家要開始求定先顯得誠心架:smile_o01:
你有道理喎

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 10:08 PM 發表 查看引用來源

哦....呢D TOYS 呀 :smile_o10: 我點知喎,你唔去死:smile_o02:  
咁你又叫我問你.........:smile_o03: 唔問羅..閃去訓...聽日見~~

引用:
原帖由 kazumi2009 於 2009-8-3 10:08 PM 發表 查看引用來源
做咩呀? 你嬲呀?:smile_o06:
SORRY呀
傻啦, 小紅出左名 大方可人,善解人意 點會嬲你啫:smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-3 10:10 PM 發表 查看引用來源
你有道理喎
我都係為左你咋:smile_o06:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 10:11 PM 發表 查看引用來源

傻啦, 小紅出左名 大方可人,善解人意 點會嬲你啫:smile_o01:  
:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-3 10:11 PM 發表 查看引用來源

咁你又叫我問你.........:smile_o03: 唔問羅..閃去訓...聽日見~~
點知你問人呢D啫:smile_o03:

今日咁快訓既:smile_o06:

我PM左你啦..你有無睇到?
我知你唔會嬲..
我唔係有心玩你.. :smile_o06: :smile_o06:
引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 10:11 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-3 10:12 PM 發表 查看引用來源

我都係為左你咋:smile_o06:
你對我真係好喇,真係唔知點報答你好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆