上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.0k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-9 12:48 PM 發表 查看引用來源
原來真係有人咁無聊............:smile_o08:

係我就搵火酒同佢淋熄d火:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-9 12:53 PM 發表 查看引用來源
尋晚兩個 FD 生日........ 玩兩場真係超辛苦:smile_o03:

仲要比壽星狂嘴..........:smile_o14:

D 任飲場溝既酒真係無乜酒精!! 我到第二場先有 D 醉!!:smile_o16:
仔定女先,女就唔駒咯^^

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-9 12:43 PM 發表 查看引用來源

出左 GAME...... DL 玩下先!!:smile_o01:
個post好型woo,可惜我冇psp:smile_o03:
哩板又比我地玩哂,一陣又比阿宏話:smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-9 02:00 PM 發表 查看引用來源

係我就搵火酒同佢淋熄d火:smile_04: :smile_04: :smile_04:
哩班周星馳 FANS 要用五味真火燒先有效!!!:smile_o01:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-9 02:01 PM 發表 查看引用來源

仔定女先,女就唔駒咯^^
仔女都有........:smile_o16:  女仲伸埋舌.......:smile_o05:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-9 02:03 PM 發表 查看引用來源

個post好型woo,可惜我冇psp:smile_o03:
哩板又比我地玩哂,一陣又比阿宏話:smile_o11:
哎呀!! 玩唔到!! 要 VERSION 5.55 先玩到...............:smile_o02:

都話叫佢一齊 3P 囉!!:smile_o11:

:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-8-9 04:02 PM 發表 查看引用來源

仔女都有........:smile_o16:  女仲伸埋舌.......:smile_o05:
死仔d好野收埋自己食:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

hoho, push you but not go:smile_o07:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-8-10 06:39 PM 發表 查看引用來源

死仔d好野收埋自己食:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
我費事食死你!!!:smile_o08:  我都惡啃左一陣...........:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆