上一頁下一頁
發新話題

我太太成日唔同我行房,好X火,大家入黎評下理!

收藏  |  訂閱
361  16.0k

你個仆街中既仆街. 人渣中既人渣. 真係唔吊你都話我懶.
我由老婆有左到個仔出世後前後總共十八個月呀都無攪過呀.
足十八個都係揾五姑娘咋.
你條正一仆街咁多人死唔見你個人渣死. 比我喺街見到你條仆街實打七你條臭鳩爛春袋.
:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

你都幾撚仆街
忍多幾個月洗唔撚洗死呀  我真係想打實你

引用:
原帖由 gozilla6773 於 2009-7-10 10:54 AM 發表 查看引用來源
你個仆街中既仆街. 人渣中既人渣. 真係唔吊你都話我懶.
我由老婆有左到個仔出世後前後總共十八個月呀都無攪過呀.
足十八個都係揾五姑娘咋.
你條正一仆街咁多人死唔見你個人渣死. 比我喺街見到你條仆 ...
:smile_30: 吊得好:smile_o12:

我老婆都有左bb啦~~有左4個月啦~~
未又係忍~~
兩公婆,最緊要互相體諒~
你估陀bb輕鬆既咩~:smile_19:

如果你而家搞...鬼唔望個bb第時篤番你個頭....:smile_o01:

引用:
原帖由 tracy0908 於 2009-7-9 06:22 PM 發表 查看引用來源
你都幾撚仆街
忍多幾個月洗唔撚洗死呀
You are right!

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2009-7-10 11:26 AM 發表 查看引用來源
如果你而家搞...鬼唔望個bb第時篤番你個頭....:smile_o01:
等我送條假撚比佢個B用嚟兜頭兜腦篤個仆街:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 gozilla6773 於 2009-7-10 11:30 發表

等我送條假撚比佢個B用嚟兜頭兜腦篤個仆街:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:  
細細個開始教姖玩sex toy....hehe

引用:
原帖由 hkhkhkair 於 2009-7-10 11:31 AM 發表 查看引用來源
細細個開始教姖玩sex toy....hehe
教埋佢上141.com度搵囡囡:smile_30:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-10 11:34 AM 發表 查看引用來源

教埋佢上141.com度搵囡囡:smile_30:
唔一定係仔喎:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆