上一頁下一頁
發新話題

鬼王徵~~~18yrs以上吃喝玩樂朋友 (2)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 於 2009-7-9 12:49 PM 發表 查看引用來源
小紅,小愛,小鬼一家親
點解今次冇鍚鍚嘅:smile_13:

引用:
原帖由 於 2009-7-9 12:51 PM 發表 查看引用來源
香港地做到男幫女拎嘢係一定要嘅,又唔見外國係咁
其實男仔幫女他伶野,喺禮貌上,,不個女仔感覺男會體貼d

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-9 12:45 PM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 唔會呀,,因為上次出左去再番離都去左好多頁啦,所以走左:smile_o05:
我比班友仔去張三十幾頁, 追到標眼水

嗨心宜妳轉咗A/C呀,我以前見過妳ICON個公仔,但A/C就唔係叫心宜

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-9 12:51 PM 發表 查看引用來源

邊個係小愛? :smile_35:
你囖:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-9 12:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_o15: 君君
咁錯趟呀:smile_15:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-9 12:51 發表 查看引用來源

LASER 果類大机 AH :smile_41:

過左保養期...E家好多時買部新仲平過維修....
屋企細型嗰啲啫:smile_29: :smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-9 12:46 PM 發表 查看引用來源

有得玩禾至LIKE :smile_30: :smile_30: :smile_30:
一成團就記住報名

引用:
原帖由 愛君 於 2009-7-9 12:50 PM 發表 查看引用來源

完全同意:smile_o12:
引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-9 12:50 PM 發表 查看引用來源

哦...好吖留起office食, 我地又可以傾多d計:smile_30:
Thank you 君君 and 啤啤 support :smile_o05:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-7-9 12:52 PM 發表 查看引用來源

我比班友仔去張三十幾頁, 追到標眼水
今日再離個lo:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆