上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.6k

新手向各Madam報道....小弟叫GucciBB...方齡28...身高173cm......志願係識到你地........:smile_30: :smile_30: :smile_30: ....輕佻唔代表唔認真......nice to meet yours!!!!

回覆 280# 的帖子

好似要埋堆窄窄地bor.....:smile_44: :smile_44: :smile_44:

早晨樓主我又想參加妳搞嘅活動,本人28歲,維修打印機,鍾意打XBOX360同PS3

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-7-5 10:48 AM 發表 查看引用來源

食左一大碗羅宋湯通粉, 好飽:smile_o13:
嘩~好好味:smile_47:

引用:
原帖由 於 2009-7-5 11:03 AM 發表 查看引用來源
早晨樓主我又想參加妳搞嘅活動,本人28歲,維修打印機,鍾意打XBOX360同PS3
你pm留 俾樓主啦:smile_44:

引用:
原帖由 GucciBaby 於 2009-7-5 11:00 AM 發表 查看引用來源
新手向各Madam報道....小弟叫GucciBB...方齡28...身高173cm......志願係識到你地........:smile_30: :smile_30: :smile_30: ....輕佻唔代表唔認真......nice to meet yours!!!!
禁警隧feel:smile_30: 尋日d人釣墨魚釣到手軟,好多人未起身:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 12:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 佢玩野:smile_03:
海膽都釣到:smile_o04:

引用:
原帖由 man9413 於 2009-7-5 10:49 發表 查看引用來源

你係咪樓主呀?...你好
我唔係樓主呀~係搵佢咩事架

回覆 286# 的帖子

哦明白.......nice to meet u ar.....Watsons(清純):smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-5 11:07 發表 查看引用來源

你pm留 俾樓主啦:smile_44:
邊個先係樓主呀:smile_29: :smile_29: :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆