上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.7k

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-6-13 08:40 AM 發表 查看引用來源

睇黎長樓梯轉左型
係咩?
我第一次去九龍城,只係留意到呢度比較多講呢間。

不過有無 part 2 我都無所謂嘅,去得按泰大家都係覺得泰舒服,想按正骨嘅。

我推油佢都有俾我短褲,我換咗先去冲涼嘅,不過我走嘅時候有位師兄冲完涼摟住條毛巾出嚟,咁咪即係名正言順光豬上床?

引用:
原帖由 taipoman 於 2019-6-13 08:14 AM 發表 查看引用來源
60 分鐘 200+200,有少少貴啦。
不過環境舒服,佢開聲問我要唔要之前已豪不避忌咁有好多咸趣,咁 ok 啦。
事後都繼續按至夠鐘,無偷懶。
我覺得可以回價100, 到時講返上50都好

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-6-13 08:40 AM 發表 查看引用來源

睇黎長樓梯轉左型
😅 睇黎我地要轉話題,否則好快無得玩。

我見師兄們都話九龍城 220/90,但我行時見好多都寫住 290-300/90,請問 220 近邊個位較多?

引用:

睇黎長樓梯轉左型
呢度D師兄講既全部都係正骨埸,只係個別技師自己咸濕個客人,同個場無關。……唔好對號入座,小火燒連還船,大家無得玩!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-13 01:09 PM 發表 查看引用來源

呢度D師兄講既全部都係正骨埸,只係個別技師自己咸濕個客人,同個場無關。……唔好對號入座,小火燒連還船,大家無得玩!
無錯,唔好攪寸個場,雖然我未過你哋講既呢啲場。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-6-13 01:09 PM 發表 查看引用來源

明白,受教了,謝謝提醒

長樓梯,中肥,後生,推油撕爛褲,光豬推油,推細佬+2舊,互動再+1舊,手勢算OK,冇互動290+200埋單走人!

今日下晏去太按比咗件肥妹我,其實佢年紀ok的,但係肥利咗D,心諗可能有失必有得,力水應該可以吧,即管試吓一個鐘。
按C兄們講法, Part 1 係正骨水,Part 2 係 HJ 打出,Part 3 係開大的話,今次由於我真係無乜興趣 Part 2,(佢開$200),所以享受咗一次滿足的 Part 1.5,力水充足,按得深入。

其實我而家如果齋 part 1 好似若有所失。Part 1.5 好多時都好 enjoy,而且只有太式可以,
(因為中式好多都只係得直接 part 2,頭十分鐘假 part 1)。
到遇到有質素的技C,part 2.5 就係大滿足。
齋 part 3 (即一樓一)我又無興趣。
最最正 當然係喺正骨由 part 1 慢慢搞到 part 1.5 到 part 2 到 part 2.5 再搞到 Part 3 啦,,😅 不過真係可遇不可求。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆