上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.3k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-24 11:22 PM 發表 查看引用來源

當然有啦!van師姐,你又點會係肥呢!我相信你隨時可以上嚟放閃咭,師兄們一定流口水啫~~
重點係腹肌同人魚線,如果咁難練都俾我練到,我完全唔介意俾大家睇下

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-24 10:42 PM 發表 查看引用來源

其實仲有一個原因,就係我每星期都有兩個唔同既地方睏覺既
所以我成日覺得係“生保床“
個腦唔悉應
呢樣野。。。應該幾難解決

今晚行muji見到有d幫助放鬆既香空氛
有無師兄師姐用過?work唔work呢?
試下學瑜珈可能好d

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-4-24 10:42 PM 發表 查看引用來源

其實仲有一個原因,就係我每星期都有兩個唔同既地方睏覺既
所以我成日覺得係“生保床“
個腦唔悉應
呢樣野。。。應該幾難解決

今晚行muji見到有d幫助放鬆既香空氛
有無師兄師姐用過?work唔work呢?
我有無印部香薰機。但由於我係超爛訓型人(痴枕頭3分鐘訓唔著就我輸果一種),所以都唔知work唔work
不過臨訓前間房有香薰味感覺都放鬆少少

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-24 11:34 PM 發表 查看引用來源

Oh 生保床的確無訓得咁好喎
我去旅行都訓得差啲,但唔關生保床事後
而係大爺拎晒水張被,我好多時要蓋毛毯,吉肉唔舒服。我地由第一次同床開始已經係一人一被,盡量唔好打擾大家既訓睡質素。我地兩個一啲浪漫因子都無。咩攬住訓天光拖住手訓,從來無發生過係我地身上

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

而係大爺拎晒水張被,我好多時要蓋毛毯,吉肉唔舒服。我地由第一次同床開始已經係一人一被,盡量唔好打擾大家既訓睡質素。我地兩個一啲浪漫因子都無。咩攬住訓天光拖住手訓 ...
哈哈,呢d浪漫嘢,頭幾次都可能仲會,但耐左訓得舒服最重要。

我就通常認枕頭唔認床,某d枕頭係會令我訓得好差。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-4-24 11:44 PM 發表 查看引用來源

而係大爺拎晒水張被,我好多時要蓋毛毯,吉肉唔舒服。我地由第一次同床開始已經係一人一被,盡量唔好打擾大家既訓睡質素。我地兩個一啲浪漫因子都無。咩攬住訓天光拖住手訓 ...
咁攬住等天光都好sweet架

引用:

居然有師姐同我一樣,我同老公都係各自蓋被㗎,我怕熱,佢怕凍,而且都係從來唔會攬住瞓或者拖手瞓,哈哈

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-24 11:37 PM 發表 查看引用來源

重點係腹肌同人魚線,如果咁難練都俾我練到,我完全唔介意俾大家睇下
乜師兄們唔係最喜歡睇事業線咩?不如先show 咗先啦~~馬甲線同人魚線可以之後再show㗎嘛

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-4-24 10:35 PM 發表 查看引用來源

運動型女仔係幾吸引嘅
如果有一日我減肥成功,有腹肌加人魚線,我就一於影張閃卡上來.... 但唔知有無呢一日㗎吓。
哈哈,我都順路練緊人魚線,一陣修靚條腰我就唔著沙灘只著泳褲去游水。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-4-24 10:42 PM 發表 查看引用來源
信我,賽前一劑更勇猛。講真,係荷爾蒙作怪。但唔好執太多,因為會累。

我跑步著衫好求其。我條跑褲應該有十年。所以我應該停留在十年前既style。
我今次做運動反而買左幾套衫褲,有fit有loose 既。講真,我自知速度上唔快,都真係執著唔黎,係可以叫堅持去做。
想試下,我要做,可以到咩程度而已。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆