上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  241.8k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 10:05 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯起碼5年 T_T
big 4竟然都有成個月假?你努力衝去big 4!貓姐支持你!

支持都無用
唔係入BIG4既材料
5年:smile_14:..岩岩先拎到綠卡?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 10:25 AM 發表 查看引用來源
支持都無用
唔係入BIG4既材料
5年:smile_14:..岩岩先拎到綠卡?
係未拿到~~ 其實big 4難入,難在邊呢?經驗?
岩岩去睇另外一個po 話結婚要使好多錢 D回覆評論超搞笑~~ps 我地吹水版主會唔會話離題?

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 10:33 AM 發表 查看引用來源

係未拿到~~ 其實big 4難入,難在邊呢?經驗?
岩岩去睇另外一個po 話結婚要使好多錢 D回覆評論超搞笑~~ps 我地吹水版主會唔會話離題?

難在太多人爭:smile_45:一年之後又一班人出黎爭:smile_42:
結婚好大負擔果個post?其實呢度個個樓主都係post下文之後吹幾句
難度貓姐想係第二度吹?呢個post淨係出文唔傾計:smile_43:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 11:02 AM 發表 查看引用來源
難在太多人爭:smile_45:一年之後又一班人出黎爭:smile_42:
結婚好大負擔果個post?其實呢度個個樓主都係post下文之後吹幾句
難度貓姐想係第二度吹?呢個post淨係出文唔傾計:smile_43:
唔係啊 我OK鍾意係度吹啊~哈哈只不過怕版主話不務正業姐~係啊就係果個po D評論超搞笑

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔係啊 我OK鍾意係度吹啊~哈哈只不過怕版主話不務正業姐~係啊就係果個po D評論超搞笑

:smile_30:等版主del post先算啦

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 11:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_30:等版主del post先算啦
唔好delete~~我最多po多幾個文

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 11:36 AM 發表 查看引用來源

唔好delete~~我最多po多幾個文

估唔到貓姐都怕比人del post:smile_30:
唔講啦..沖完涼就訓教啦
聽日再搵你:smile_30:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 11:55 AM 發表 查看引用來源
估唔到貓姐都怕比人del post:smile_30:
唔講啦..沖完涼就訓教啦
聽日再搵你:smile_30:
辛辛苦苦寫~~同大家吹水咁耐,點都會唔捨得噶嘛:smile_o05:~~nite~~

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 12:08 PM 發表 查看引用來源
辛辛苦苦寫~~同大家吹水咁耐,點都會唔捨得噶嘛:smile_o05:~~nite~~
個個都潛晒水:smile_13:
我都係得閒先入黎
個肚腩愈黎愈大:smile_27:
所以岩岩去左跑步...

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-22 10:18 AM 發表 查看引用來源
個個都潛晒水:smile_13:
我都係得閒先入黎
個肚腩愈黎愈大:smile_27:
所以岩岩去左跑步...
我都去左運動~然後係超市見到阿三買左支玫瑰花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆