上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.8k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:45 PM 發表 查看引用來源
果下...真係唔知點解...:smile_o16:不過算啦...:smile_o08:過左去就算:smile_o01:
:smile_30: 下次帶套瀨囉

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 10:55 PM 發表 查看引用來源

里只係一個有錢的嫖客吧 上面想溝女刀5係好難姐..洗5洗做到甘呀:smile_42: :smile_45:
巨頭...巧掛住你呀...你個後者係咪講緊我?:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 10:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 下次帶套瀨囉
矛下次...除左自己野:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 11:59 AM 發表 查看引用來源

我承認對佢有好感~但未去到愛咁誇~我也嘗試過約佢出黎~可惜失敗而回~同佢相處咁耐~知道佢目的是來搵錢~不是來找男友~又或者我吾係佢喜歡果類型~有好多可能性~我之所以成日搵佢係因為佢比到我很滿足既性 ...
我又唔明,點解我的情況同你都有相似,我又係覺佢好適合我,只不過佢要我比好多錢,買好多野,但你就繼續,對我情況又叫我快D離開,若果好似你咁樣,每次x都比錢,可能我係比多少少,間中佢又陪我行街買野,點解又話唔好呢?

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-19 10:57 PM 發表 查看引用來源

我又唔明,點解我的情況同你都有相似,我又係覺佢好適合我,只不過佢要我比好多錢,買好多野,但你就繼續,對我情況又叫我快D離開,若果好似你咁樣,每次x都比錢,可能我係比多少少,間中佢又陪我行街買野,點解 ...
個個都係為左錢...佢果個好明顯少你好多...你果個次次成千...唔夠重要黑面...你果個職業道德都冇...要黎做咩?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:55 PM 發表 查看引用來源
貢有時可能同你熟左...見你岩玩...咪好似同FD玩咁陪你飲囉...:smile_o05:
FREE都唔錯架...起碼有野插下:smile_o06:衣家我成班FD去飲酒都差唔多次次有醉雞食架...不過隻醉雞好多時都係自己灌醉既:smile_o12:
你後生麻~~夠精力玩~~:smile_45:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:57 PM 發表 查看引用來源
矛下次...除左自己野:smile_o13:
禾連d啤酒都覺得假呀:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 12:30 PM 發表 查看引用來源

好難一概而論既~我只可以講個人就喜歡高高瘦瘦眼大大鼻尖尖瓜子臉白皮膚咁囉:smile_o06:

佢既性愛技巧吾錯:smile_o05:
我曾經有兩個女人:smile_o03:  
"高高瘦瘦眼大大鼻尖尖瓜子臉白皮膚"
佢就係咁。

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-19 10:56 PM 發表 查看引用來源
巨頭...巧掛住你呀...你個後者係咪講緊我?:smile_o01:
輝記...禾刀係....呢排忙..晚上又上去...所以小左入:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:01 PM 發表 查看引用來源

你後生麻~~夠精力玩~~:smile_45:
有次差D打交架:smile_o08:就係有個牙叔飲醉酒撞左埋黎...跟住就開始小膠我...話膠我霸腩道...撞親企...禾矛同佢嘈...點知禾間房入面一大班FD出哂黎...撐膠禾...:smile_o06:禾果下幾腩感動...好彩最後冇開到波咋...唔係就係打腩死人都似:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆