上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

《好友無敵》

無敵系上季比大既行先、今季要坐正!

唔洗問阿貴, 呢隻開心再現係好野, 有前速, 腳有力, 肯追, 何妨又同和坤好老友, 不要誤會, 唔係隻馬, 係馬主吳, 來季有可能先揾賴老哥上馬, 應唔止上馬費咁簡單, 不過殺馬應無份.

二手: 亞吳, 我哋係同鄉, 你咁都唔信我?

附件

咁好馬都可以原分踏步, 認真開心健康, 又有細潘駐, 負磅又輕, 最合適養係白頭佬處.

附件

呢隻阿媽都唔認得,是否係長途種就唔知, 不過減到五班就係人都知, 入場費已交, 來季隨時係長途睇佢做戲.

附件

呢隻陽光大師好明顯係短途馬, 最斃泥王對短途馬好似不感興趣咁款, 上季只贏係一隻皇仁大師, 重係唔贏唔得.

附件

呢條屎見, 不要誤會, 今次唔係講馬佬, 係那條淋屎見. 釘大脾連肚皮都要乸高俾人睇, 如果要郁手的話劃花塊面好過用釘書機. 呢條屎橋認真屎, 咁都可以出台, Most Land Low.

附件

老劍, 今次係適合時候擺你上枱.

附件

其實賭馬要入局認真好難, 係要當一份正職既時間重係要隨時要加夜班才可能令到個腦有感覺, 所以唔好奇怪有馬友會係南嘸佬跌落糞坑, 所以就要留低俾好似本人係待業既人仕分享心得. 係討論區唔係英雄地, 係無業遊民既福區, 養老好過住老人院, 唔怕抬棺材甩褲.

屎橋日日見, 呢條屎橋認真屎. 大脾向上屬陽位, 無乜神經線, 要釘都釘腳板底, 原來呢條粉腸腳板生左好多雞眼, 唔多方便露眼架!

有腦同冇腦好容易分別, 李大姐一言猶勝千言萬語的反對. 現時發覺反對派已經係黔驢技盡, 老鼠偷油.

附件

自從玩FB後, 多左好人回覆, 大部份都讚好, 只有呢位小姐話我無腦, 所以覺得阿爺比香港人印像實在太差.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆