上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  241.9k

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-20 12:38 PM 發表 查看引用來源
貓姐之前讀咩?
如果之前有讀過基礎
應該多數都係Journal Entry丫...Trial Balance之後點整Financial Statement
我訓先在
訓醒應你
貓姐之前讀nursing~完全唔拉邊 lol

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 05:48 AM 發表 查看引用來源

貓姐之前讀nursing~完全唔拉邊 lol

點解唔做nurse?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 07:26 AM 發表 查看引用來源
點解唔做nurse?
係us左nurse要重新讀過~而且唔係公民好難~而且nurse都做唔長咯

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 07:39 AM 發表 查看引用來源

係us左nurse要重新讀過~而且唔係公民好難~而且nurse都做唔長咯

重新讀過:smile_41:
我表姐其實都係MA度做nurse
做得幾開心下

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 08:18 AM 發表 查看引用來源
重新讀過:smile_41:
我表姐其實都係MA度做nurse
做得幾開心下
她係公民?唔係公民基本上解決唔到身分問題;如果係大醫院度做應該會好嘎。如果唔係做護士長,就係平時嘎nursing工作,始終都係體力活,怕做唔長咯~目前我瞭解嘎係呢D了 哈哈 可能唔係咁全面。

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 08:34 AM 發表 查看引用來源

她係公民?唔係公民基本上解決唔到身分問題;如果係大醫院度做應該會好嘎。如果唔係做護士長,就係平時嘎nursing工作,始終都係體力活,怕做唔長咯~目前我瞭解嘎係呢D了 哈哈 可能唔係咁全面。

http://n2. ...
貓姐冇綠卡/打算入藉:smile_41:我表姐的確係醫院度做成日放假周圍去

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 09:16 AM 發表 查看引用來源
貓姐冇綠卡/打算入藉:smile_41:我表姐的確係醫院度做成日放假周圍去
有啊,只不過要等好耐姐,未有咁快咯。我有個f都係醫院做內科醫生,好似有成個月有薪假期,羨慕死我~~

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-21 09:45 AM 發表 查看引用來源

有啊,只不過要等好耐姐,未有咁快咯。我有個f都係醫院做內科醫生,好似有成個月有薪假期,羨慕死我~~

Big 4一年都有成個月假:smile_27:
仲以可以carryover
仲要等好多年?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-21 09:48 AM 發表 查看引用來源
Big 4一年都有成個月假:smile_27:
仲以可以carryover
仲要等好多年?
嗯嗯起碼5年 T_T
big 4竟然都有成個月假?你努力衝去big 4!貓姐支持你!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆