上一頁下一頁
發新話題

渴望已久的肉慾

收藏  |  訂閱
3.0k  93.3k

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-6 09:09 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈, 私有左係因為佢想獨佔我唔俾我亂搵男人除左佢:smile_40:

但你又要同人share

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-6 09:09 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈, 私有左係因為佢想獨佔我唔俾我亂搵男人除左佢:smile_40:

咁CONGRAT 啦,有個男人咁想佔有你:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-6 09:10 AM 發表 查看引用來源但你又要同人share
咁佢有女朋友姐,佢獨佔我之餘唔搵其他女仔我ok 的

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-6 09:10 AM 發表 查看引用來源但你又要同人share
其實sl 姐… 唔係男女朋友嘛… 冇問題呀…

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-6 09:14 AM 發表 查看引用來源
咁佢有女朋友姐,佢獨佔我之餘唔搵其他女仔我ok 的

呢個時候我想講明白的,
但我又真係講唔出:smile_o04::smile_o04:

太扭曲了:smile_o02:

引用:
原帖由 doraemon842001 於 2013-4-6 09:17 AM 發表 查看引用來源呢個時候我想講明白的,但我又真係講唔出:smile_o04::smile_o04:太扭曲了:smile_o02:
你要明白我既愛情心已死… 你咪當我同佢係sp 囉xd

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-6 09:20 AM 發表 查看引用來源
你要明白我既愛情心已死… 你咪當我同佢係sp 囉xd

哦,好啦,我覺得可惜ONLY姐:smile_39::smile_39::smile_39:
我真係有太多既同情心了,真係唔係一件好事。。。。。唉:smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 Heartbreaker. 於 2013-4-6 09:15 AM 發表 查看引用來源
其實sl 姐… 唔係男女朋友嘛… 冇問題呀…

可能呢係真心說話,但唔知點解我覺得你呃緊自己

邏輯上未通。我聽過人sp 反而好清晰,當是但一方有另一半就會分開,而且sp 階段時只有對方,呢個我理解到。

但係佢有另一半,但要獨佔你呢個真係諗唔通,唔係下下要男女平等。但只覺得你唔公平之餘,我覺得佢more than two

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-6 09:22 AM 發表 查看引用來源

可能呢係真心說話,但唔知點解我覺得你呃緊自己

邏輯上未通。我聽過人sp 反而好清晰,當是但一方有另一半就會分開,而且sp 階段時只有對方,呢個我理解到。

但係佢有另一半,但要獨佔你呢個真係諗唔通,唔 ...
算啦CHING,佢內心想D咩,我地唔多唔少都估到,但佢唔想認就算啦

引用:
原帖由 fx0711 於 2013-4-6 09:22 AM 發表 查看引用來源可能呢係真心說話,但唔知點解我覺得你呃緊自己邏輯上未通。我聽過人sp 反而好清晰,當是但一方有另一半就會分開,而且sp 階段時只有對方,呢個我理解到。但係佢有另一半,但要獨佔你呢個真係諗唔通,唔 ...
ok… 多謝你地,不過呢尐關係上我又唔會太上心,just fun…
keep 到幾耐都未知啦!

我又唔大食,一個夠哂啦xd

最重要係,我要搵多一個又有幾難? 唔出聲冇人知。 不過唔想咁姐。

好啦 唔好再傾呢個問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆