上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

而家系馬会網頁可下載团体馬主名單!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 07:58 PM 發表 查看引用來源
而家系馬会網頁可下載团体馬主名單!

現時新馬會名單唔可以抄到Excel內, 因為唔會學似以前一行過一行, 係一大堆一行過, 係無用, 用來參考還可以, 因為有些有名有加有減, 認真唔方便.

評分馬又係一樣, 由頭到尾一行過.

雖然勇冠王評分係新高, 不過再出谷都有著數, 又有咁有棚人, 所以熱門係唔奇, 屎窟取分棋子之一.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-11 09:57 PM 發表 查看引用來源

現時新馬會名單唔可以抄到Excel內, 因為唔會學似以前一行過一行, 係一大堆一行過, 係無用, 用來參考還可以, 因為有些有名有加有減, 認真唔方便.

評分馬又係一樣, 由頭到尾一行過.
你吾試下將pdf檔先轉word再轉excel!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 11:13 PM 發表 查看引用來源

試過都係唔掂, 一樣一行過到尾.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 11:13 PM 發表 查看引用來源

剛剛試1/8/2017又掂.

《常山耆寶》

上季99入直路第二、用錯力在前面、宜千二千四後上、未交入場費!

《森林之王》

上季勤操試兩閘都搶放而未報名、今季8月8已開操、可有前景!

《開懷大少》

上季兩仗都有不少飛、初出後上似様、今季有望提款!

《猴王駒》

d馬騮今季要發威、一早開操、田太上要睇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆