上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-26 08:30 AM 發表 查看引用來源
本人妻不段都收到好多人request想要我�相,其中有兩位網友一直要求想我擺出一個好誘惑�姿勢來影相俾佢哋睇. 我諗都已經有好幾個月時間�事lu,不過我都未應承佢哋.

一來,我未諗到點樣先為之叫做佢 ...
後推到啪啪聲 再爆曬d豆漿係香香個靚籮到 爽呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-26 08:30 AM 發表 查看引用來源
本人妻不段都收到好多人request想要我嘅相,其中有兩位網友一直要求想我擺出一個好誘惑嘅姿勢來影相俾佢哋睇. 我諗都已經有好幾個月時間嘅事lu,不過我都未應承佢哋.

勁想推爆你囉

That's one hell of a sexy pic,人妻!  That piggy is annoying though.

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018/1/26 04:16 PM 發表 查看引用來源

唔准蝦我隻豬
点會蝦你隻猪,只想同隻猪一齊錫你pat pat

引用:
本人妻不段都收到好多人request想要我嘅相,其中有兩位網友一直要求想我擺出一個好誘惑嘅姿勢來影相俾佢哋睇. 我諗都已經有好幾個月時間嘅事lu,不過我都未應承佢哋.

睇左個POST 咁耐,哩張相最正,見到張圖秒速伸手入褲拎碌野出黎 J 你...求PM 原圖:smile_22::smile_22:

引用:

巧想大大力屌
只有这!
全部狗公諗法一致

Sexy lady.....really look forward to seeing your update especially on such a cold and boring Monday!!!💪💪

師妹:你呢個pose簡直係正到爆,同你玩狗仔式肯定爽到升天,同埋師妹個body好fit禾,我對住你張相打了兩次飛機了,真係正到無朋友!!Bty,師妹可以pm sd原圖俾我嗎?謝謝師妹!!🙏🙏🙏

引用:

一定好舒服

香香咁凍
有無絲襪相望下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆