上一頁下一頁
發新話題

**淫慾記事全集p1,13,41,86,100**(有相,所有連結已貼在#1)~將會更新~

收藏  |  訂閱
3.0k  234.1k

B董:smile_o13: :smile_o13:    我入黎開會:smile_o01:

B姐,下次食飯叫埋我!

b 記今日成日閃人…

又踢一腳先:smile_o02: :smile_o01:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-23 02:45 PM 發表 查看引用來源
又踢一腳先:smile_o02: :smile_o01:
行哥,又放工探b 記…佢今日玩閃電人,唔見人…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-23 02:50 PM 發表 查看引用來源

行哥,又放工探b 記…佢今日玩閃電人,唔見人…
你仲咩撬呀b姐個徒弟呀:smile_o10: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-23 02:52 PM 發表 查看引用來源

你仲咩撬呀b姐個徒弟呀:smile_o10: :smile_o01: :smile_o01:
邊樹敢呀…細聲啲啦!:smile_44: :smile_44: 比b記聽到…剷到我天花版呀!:smile_27: :smile_27:

我見 Chris 話變無主孤魂成隻被人掟出街的狗仔,咪收留佢囉…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-23 02:57 PM 發表 查看引用來源

邊樹敢呀…細聲啲啦!:smile_44: :smile_44: 比b記聽到…剷到我天花版呀!:smile_27: :smile_27:

我見 Chris 話變無主孤魂成隻被人掟出街的狗仔,咪收留佢囉…
用心良苦呀,好啦,chris日間既起居飲食,由你照顧啦,我負責佢晚上啦:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-2-23 03:00 PM 發表 查看引用來源

用心良苦呀,好啦,chris日間既起居飲食,由你照顧啦,我負責佢晚上啦:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
唔使咁禮讓喎…

我提供一條龍服務,會招呼 chris 舒舒服服,

行哥都係招呼啲阿姐級啱你啲…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-23 03:05 PM 發表 查看引用來源

唔使咁禮讓喎…

我提供一條龍服務,會招呼 chris 舒舒服服,

行哥都係招呼啲阿姐級啱你啲…
冇理由叫你開埋ot既:smile_o01: :smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆