上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-11 03:46 PM 發表 查看引用來源
老劍, 差啲揾到合適機會擺你上枱, 不過還未到時候.
又賣我广告、再咁落去、我怕有人揾我辧「老劍馬經」、預你一个大專欄:096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 04:04 PM 發表 查看引用來源

又賣我广告、再咁落去、我怕有人揾我辧「老劍馬經」、預你一个大專欄:096::071:
我同肥老泥商量過叫佢外判五份之一專欄俾老劍馬經架! 不過佢話老劍馬經唔係無收費, 又免費咩, 應無銀收. 不過你都係備準影番輯靚相先候通知. 咁我即時要改版頭相.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-11 04:33 PM 發表 查看引用來源

我同肥老泥商量過叫佢外判五份之一專欄俾老劍馬經架! 不過佢話老劍馬經唔係無收費, 又免費咩, 應無銀收. 不過你都係備準影番輯靚相先候通知. 咁我即時要改版頭相.
五分一咁少、我加你都值一半啦:096::096::071::071:

呢隻馬又話係英國三出未逢敵手, 來港評80分, 照睇入錯貨, 或者有暗病, 會否係梅病! 現評分41分, 交多幾次入場費落一班, 有可能病到藥除. 那條鬼頭就是馬主外國老友, 即Ocean Park拍檔Gary, 所以下季都要留意一下動態.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 05:16 PM 發表 查看引用來源

五分一咁少、我加你都值一半啦:096::096::071::071:
大哥, 你認真大貪, 佢有38個員工, 五份一即8位, 都好和味, 不過我有一個條件就係唔可以裁兩人, 一是屎見, 一定飄流記, 因為有佢哋存在, 才顯得老劍馬經的地位.

所以睇排序就知道晨操佬唔係咁重要.

附件

我都轉下頭像先:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-11 06:02 PM 發表 查看引用來源
我都轉下頭像先:096:
原來轉左頭像是否可以燒下炮仗先. 唔會咁無運, 好揀唔揀還未打完那一隊. 怕姐都係凶.

一次輸係必然, 二次輸係自然, 三次贏係果然, 不出所料.

附件

移燈換影係必要.
一次輸係必然, 二次輸係自然, 三次贏係果然, 又贏.
一張波飛猶勝千言萬語. 成日都係冬錢臘鴨.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-11 06:55 PM 發表 查看引用來源
移燈換影係必要.
一次輸係必然, 二次輸係自然, 三次贏係果然, 又贏.
一張波飛猶勝千言萬語. 成日都係冬錢臘鴨.
我80分鐘本買黄蜂、後來改不死了:046::046:

如係沙圈見到呢班友仔就要留神, 現時既評分唔會落班, 因為倉主唔係姓減叫勇冠多.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆