上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  37.4k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-3 03:45 PM 發表 查看引用來源

DD去游水會著三點式還是一件頭呢?
今年興一件頭
我著大媽款的

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-3 04:09 PM 發表 查看引用來源

你後知後覺,係因為你無我咁賤格,都係好事嚟啊!XD
咩啊,家陣興射鵰,你夠唔夠我賤格實在言之尚早.
東淫西賤南咸北濕黎講我點都有個位掛.:smile_34::smile_34:

但講真,我早掛同太太同小朋友去游水,我太太都講:乜成個池D男人都有大肚腩架.
我答:唔係妳估,妳估真係咁易KEEP架.(我在拍我的肚皮沾沾自喜之際,我小女兒行埋黎)
小女:我最鐘意爸爸個大肚腩,好好瞓.
我答:唔......唔係掛.......咁都大??:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-7-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

真係? 可能d媽媽會諗做乜爸爸黎⋯係想望⋯風景?
唔止我一個爸爸架.仲有D都係爸爸黎.
我地都係一齊望風景架,HAHA......

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-7-3 04:27 PM 發表 查看引用來源

哈哈,一物治一物,師兄就係俾老婆治住
我是正一老婆奴果一隻。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-7-3 04:37 PM 發表 查看引用來源

真係? 可能d媽媽會諗做乜爸爸黎⋯係想望⋯風景?
當然,春色無邊啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-7-3 04:56 PM 發表 查看引用來源

我是正一老婆奴果一隻。
咁又無乜所謂既,最緊要兩個開心者

引用:
原帖由 doubling 於 2017-7-3 04:38 PM 發表 查看引用來源

今年興一件頭
我著大媽款的
正啊!怎密實也擋不住風情啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-7-3 04:46 PM 發表 查看引用來源

咩啊,家陣興射鵰,你夠唔夠我賤格實在言之尚早.
東淫西賤南咸北濕黎講我點都有個位掛.:smile_34::smile_34:

但講真,我早掛同太太同小朋友去游水,我太太都講:乜成個池D男人都有大肚腩架.
我答:唔係妳估,妳估真 ...
師兄,等遲啲你仔大女大,你想點淫就點淫,因為無後顧之憂啊!XD
東南西北,ABCD,D for dragon,你就做北濕啦!每逢啲女一見你就即刻濕哂,北濕非你莫屬啊!XD

想問下大家會唔會同自己既ex聯絡?(exbf/exgf/exsl/exsp/exwife/exhusband)
如果會,你地既關係又係點既呢?朋友?好朋友?定仲會有野架?(秘密果隻)嘻嘻
如果同ex見面,又點同你屋企既另一半交代?定呃住佢就算?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-7-3 11:24 PM 發表 查看引用來源
想問下大家會唔會同自己既ex聯絡?(exbf/exgf/exsl/exsp/exwife/exhusband)
如果會,你地既關係又係點既呢?朋友?好朋友?定仲會有野架?(秘密果隻)嘻嘻
如果同ex見面,又點同你屋企既另一半交代?定呃住佢就算?
見面係為左咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆