上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 simonwong345 於 2012-7-11 11:56 AM 發表 查看引用來源

發哥,別忘記送我一套「吸血三姊妹系列」收藏版。

我add左你fb,叫Simon Wong,希望發哥你confirm啦﹗
確認咗喇!

引用:
原帖由 roy12231223hk 於 2012-7-11 12:15 PM 發表 查看引用來源
邊食飯邊睇呀,正

多謝!

引用:
原帖由 MNA油 於 2012-7-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
會唔會其實成個吸血系列都係發哥既夢境~好似TBB D劇咁(雖然可能成係0)
一醒番其實仲係聖誕淫亂派對X緊美女團既人呀
咩事都冇發生過~:smile_34: 突然比你見到夢境中既雪綾姐姐
然後開始一個冇色情版既 ...
不會這樣結局!
會用劉金發貼文!

引用:
原帖由 13283388 於 2012-7-11 04:07 PM 發表 查看引用來源
傷心的結局, 我指係再睇唔到你的文啦:')
我都好傷心架,無咗咁多讀者‥‥‥

引用:
原帖由 gigitvb 於 2012-7-11 04:42 PM 發表 查看引用來源
黃金右拳廢左?

係『獸族』來說,黃金右拳只係『雕蟲小技』!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-11 07:08 PM 發表 查看引用來源

我都好傷心架,無咗咁多讀者‥‥‥
都係你 ... 原來同你撞期 , 唔怪得我新文收視咁差拉:')(極度無恥的找籍口中)

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 2012-7-11 07:11 PM 發表 查看引用來源
都係你 ... 原來同你撞期 , 唔怪得我新文收視咁差拉:')(極度無恥的找籍口中)
以後唔會撞喇!

會唔會其實成個吸血系列都係發哥既夢境~好似TBB D劇咁(雖然可能成係0)
一醒番其實仲係聖誕淫亂派對X緊美女團既人呀
咩事都冇發生過~:smile_34: 突然比你見到夢境中既雪綾姐姐
然後開始一個冇色情版既 ... [/quote]

有可能劉金發係極度精神病態,在一間方氏精神病院醫治,這間精神病由方氏三姊妹管理;方雪綾、雪娜及雪兒,而劉金發每天性幻想浸犯三姊妹……

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 11-7-2012 19:11 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 spamna 於 2012-7-11 07:27 PM 發表 查看引用來源

SORRY , 你的留言沒有顯示出來 , 可以再留一次嗎???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆