上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

有名改叫勁嘉輝, 必然勁過人, 前季出賽15次, 上季出賽17次得1W, 照賽績黎睇好似雞腸上刮油一樣. 揾冷必定要細心, 贏馬係水力, 再出都係水力, 打後就沒有水手. 最重要一點就係大前季全部大部份由大師傅上馬, 亞拉天下都各水2次, 證明此馬要騎功搭夠, 所以來季如熱要睇, 見冷都要睇, 因為合共32次報名費應唔野.

不過還有一些疑問還未查清楚, 可能會有待續.

附件

我始終唔明寫馬佬梗係揾啲數據當係秘笈, 你哋提咁多數據都要貼士中得到, 貼得到才算係有用數據, 永無賽前提及有效數據而命中率高, 都係東提提, 西講講. 所以今季我會係生果舖內發言, 又可以提高本人的觸覺性, 何樂而不為. 如果呢啲都話係有用數據, 要學亞聾哥送殯才不受影響.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-11 01:58 AM 發表 查看引用來源
我始終唔明寫馬佬梗係揾啲數據當係秘笈, 你哋提咁多數據都要貼士中得到, 貼得到才算係有用數據, 永無賽前提及有效數據而命中率高, 都係東提提, 西講講. 所以今季我會係生果舖內發言, 又可以提高本 ...
剛剛提及無用數據, 今次反而提及有用數據. 所以各師各法, 每一個賭馬之徒各有各需要那一些資料係重要, 所以各人觀點永遠不同, 就會有; 冇耳茶煲, 海底石班, 關公面前耍關刀, 冬錢臘鴨.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-10 11:07 PM 發表 查看引用來源

老羊、你廿几年真人?
現時睇番啲相, 我好似都唔識得那條粉腸是誰. 即是我二十幾年前已經摸住嗰電腦, 已經識打中文, 因為那時做書比別打字應收$20一千字, 照計比現時最低工資還高.

其實都係錯有錯著, 唔知點解都會買錯波胆, 怕姐唔戒都唔得. 所以永不要勸別人戒賭, 如輸得多自然會戒.
一次輸得係必然, 二次輸得係自然, 三次輸得係果然, 不出所料都係輸.

附件

事勝意係上季暑期吹水馬, 今次都再要從提, 因為只有谷中一條路佢好行, 唔洗度其他. 因為連條小屎都可以以3.8倍贏後上贏馬, 重搞到要圍頭大佬孭埋飛死火, 同埋越駿要孭埋一份, 難怪, 有潘可有屎, 又可以有屎可以無潘.

附件

呢隻重勁越駿寶, 拳王來季棋子, 不過唔知會否揾番條仆街仔上馬, 因會惹飛. 其實話拳王係奸仔, 物與類聚, 淨係睇拳婆個樣便知一二. 拳婆有可能學過詠春, 所以周不時係五字鉗羊馬對腳, 內向型.

附件

呢兩位老友好似夾過一齊改名, 事必獲利綽綽有餘. 呢一隻上季暑期吹水馬, 今期都要吹多一吹先, 都要老漢Push一下.

老柯: 方仔, 你就不對, 我老友隻馬已經4W, 我都係得2W, 幾時x2.
方仔: 就快, 以現時評分重有10分在手架! 不過你唔同, 你有隻杯可以帶番屋企喎!

有柯必痾飯, 有飯必要痾, 只同食屎痾飯咁老套.

附件

呢隻人和家富含嘎富貴認真買佢會富貴. 出谷可以係黃鶯, 贏就係. 不過都會有人俾吓面, 因為馬主唱那支又幾好聽.

附件

老劍, 差啲揾到合適機會擺你上枱, 不過還未到時候.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆