上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.6k

引用:
原帖由 fbff0ccff239aa 於 2019-6-10 03:12 PM 發表 查看引用來源

“Do you want? Happy ending..very comfortable” 個刻我嚇一嚇.心諗我女人係隔離唔夠十尺按腳.之後我話No.跟住佢笑一笑就話OK.繼續按.點知按左陣我又硬左.佢就問多次.仲開我700BHT.我即刻話No.佢正有少少失望之時我話cheaper.🤣
佢就話500BHT.我再話No.如是者呢個按下又硬下又問下既過程重複左幾次.我終於頂唔順話”200bh ...
佢諗一諗話OK.就走左出去拎油再返黎.返黎就拉低少少我條褲,我又揸下佢.佢又舔下我耳仔又話細聲D.過程都係一般升空咁.問題係一路升空出面又有小朋友行黎行去係度玩(因為有d一家人去按),然後我女人又好近我好L怕被發現.所以刺激到爆.
仲要隔離個客比人按到EE啊啊咁呻吟.到完事後,我女人都按完就走過黎,個時我剛換好衫準備起身出去.佢第一句望住我講”好舒服啊?打飛機啊你!EE啊啊叫哂咁”

引用:
原帖由 fbff0ccff239aa 於 2019-6-10 03:19 PM 發表 查看引用來源

佢諗一諗話OK.就走左出去拎油再返黎.返黎就拉低少少我條褲,我又揸下佢.佢又舔下我耳仔又話細聲D.過程都係一般升空咁.問題係一路升空出面又有小朋友行黎行去係度玩(因為有d一家人去按),然後我女人又好近我好L怕被發現.所以刺激到爆.
仲要隔離個客比人按到EE啊啊咁呻吟.到完事後,我女人都按完就走過黎,個時我剛換好衫準備起身出去.佢第一句望住我講”好舒服啊?打飛機啊你!EE啊啊叫哂咁” ...
個下我真係嚇到差少少縮陽🤣我就答佢”痴線!隔離條友比人按到叫春咁Ja.我把聲都唔認得!!”好彩佢聽完都笑一笑話咁又係.呢次都算係我幾刺激既一次升空🙈

Ching 好精彩, 呢種刺激感正因為你老婆響附近,同埋個技師都俾你講到200  bht 照殺@@

引用:
原帖由 fbff0ccff239aa 於 2019-6-10 03:22 PM 發表 查看引用來源

個下我真係嚇到差少少縮陽🤣我就答佢”痴線!隔離條友比人按到叫春咁Ja.我把聲都唔認得!!”好彩佢聽完都笑一笑話咁又係.呢次都算係我幾刺激既一次升空🙈 ...
好正啊,師兄
我渡假通常要交下功课,就算有都未必敢去馬!

引用:
原帖由 entryprofit 於 2019-6-10 03:32 PM 發表 查看引用來源

好正啊,師兄
我渡假通常要交下功课,就算有都未必敢去馬!
你要同自己講”我大把貨”
咁你身體會識得努力回氣起貨😂

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-6-10 03:30 PM 發表 查看引用來源
Ching 好精彩, 呢種刺激感正因為你老婆響附近,同埋個技師都俾你講到200  bht 照殺@@
係啊.刺激到快感增加十倍以上🤘🏼
諗返起200bht自己都笑左出黎🤣好平

引用:
原帖由 fbff0ccff239aa 於 2019-6-10 03:37 PM 發表 查看引用來源

係啊.刺激到快感增加十倍以上🤘🏼
諗返起200bht自己都笑左出黎🤣好平
其實開700都好平,200就真超值

引用:
原帖由 fbff0ccff239aa 於 2019-6-10 03:22 PM 發表 查看引用來源

個下我真係嚇到差少少縮陽🤣我就答佢”痴線!隔離條友比人按到叫春咁Ja.我把聲都唔認得!!”好彩佢聽完都笑一笑話咁又係.呢次都算係我幾刺激既一次升空🙈 ...
真係幾過癮,咁都過到骨,師兄!勁

諗住去大聖道長樓梯, 我懷疑我去錯地方, 去左一間邪場,跌錢了

引用:
原帖由 mwong12 於 2019-6-10 11:09 PM 發表 查看引用來源
諗住去大聖道長樓梯, 我懷疑我去錯地方, 去左一間邪場,跌錢了
願聞奇詳!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆