上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第6版)

收藏  |  訂閱
3.0k  77.6k

我覺得TD 應該參與多啲羣體活動

之前又話13年有好多新計劃嘅?
引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-5 09:49 AM 發表 查看引用來源

可以出去做個facial,spa,等自己無咁dry....
我最近學人玩化妝,等個人精神d

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2013-3-5 09:49 AM 發表 查看引用來源

可以出去做個facial,spa,等自己無咁dry....
我最近學人玩化妝,等個人精神d

對呀,
特別係我地的人在工作,家庭,感情壓力下,
搵的人或性趣等個人開心下,係一件很好的事.
希望見妳的時候,可以從妳笑容中感覺妳的容光煥發.

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2013-3-5 10:08 AM 發表 查看引用來源
鬼馬呀褲褲~

千代攪乜鬼仲未開年架?吾似你Style wor

我相信褲褲好樂意幫手

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2013-3-5 10:08 AM 發表 查看引用來源
鬼馬呀褲褲~

我鬼馬??何解??

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2013-3-5 10:10 AM 發表 查看引用來源
我覺得TD 應該參與多啲羣體活動

之前又話13年有好多新計劃嘅?

今次Prison break 咪就係2013年嘅計劃之一law,我積極左好多la ,另外我減肥中

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-5 10:08 AM 發表 查看引用來源

梗係有睇La, 和你同一年代ma

第七版攪掂未?今次講到抽插未呀?
第7版未搞掂,咁耐的事連我自己都唔記得,都唔知有冇插到添
最好有個女主角自動獻身,
等我把已失去的回憶及時記起:smile_47:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-5 10:11 AM 發表 查看引用來源

千代攪乜鬼仲未開年架?吾似你Style wor

我相信褲褲好樂意幫手
嘩妳咁益我,我怕其她他c 姐jealous :smile_35:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-5 10:16 AM 發表 查看引用來源

第7版未搞掂,咁耐的事連我自己都唔記得,都唔知有冇插到添
最好有個女主角自動獻身,
等我把已失去的回憶及時記起:smile_47:
咁唯有被人封舖Law :smile_19:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2013-3-5 10:21 AM 發表 查看引用來源

嘩妳咁益我,我怕其她他c 姐jealous :smile_35:
你以一敵衆Law, 性超人褲褲

話時話, 我都想改下幅相, 大家有咩提議呀?

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2013-3-5 10:24 AM 發表 查看引用來源

你以一敵衆Law, 性超人褲褲

話時話, 我都想改下幅相, 大家有咩提議呀?
妳有冇睇到我張相呀?
我是凸,咁妳咪整張凹law:smile_o05:,呢個提議係咪好正呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆