上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

呢隻劍凌雲過左比屎窟後, 零舍唔同晒, 一啲屎窟花都無扭過. 不過上季趙左一九後, 有可能要唞一唞, 來季因馬主關係, 都唔會再冷食.

附件

劍山亞伯, 都懂舞劍
把劍易拾, 劍可斷浪, 劍氣令暈, 劍可無命, 劍可捏瘋, 劍飛要升, 劍勁要暈, 劍拔弩張, 劍及屨及, 劍劍入肉. 對住佢好險.

老劍, 又再一次擺你上枱.

附件

二十幾年前, 有人話我係王老晶嗰細佬, 我反問點解唔係大佬呀?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-10 10:32 PM 發表 查看引用來源
老劍, 又再一次擺你上枱.
可能D人週圍問報攤有冇「老劍馬經」賣:096::096::071::071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-8-10 10:45 PM 發表 查看引用來源
二十幾年前, 有人話我係王老晶嗰細佬, 我反問點解唔係大佬呀?
老羊、你廿几年真人?

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-8-10 11:07 PM 發表 查看引用來源

老羊、你廿几年真人?
21年前, 1996年攝.

淨係睇加州再豫能食谷能吃田, 便可知有幾厲害.

老梁: 告仔你同我搞掂佢, 唔係, 有朝一日我有馬唔會入你倉.

附件

呢隻勁勇威龍拉倉到肥文處, 只贏得一場, 好似少一啲, 或者肥佬有親戚開電器舖. 來季應2W在手. 小心出賽谷中時同拳王眉來眼去.

肥胡: 德國佬, 你咪你放屁.
老薛: 梗係唔係我啦! 有乜可能放到咁遠.

附件

吹蕭啲馬勁哥兒都要提. 隻隻吹蕭馬可以唔提, 呢隻野都要品題一下, 一隻會長只能係弱谷入位, 你話勁唔勁.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆