上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.5k

想要中出事後原圖啊師兄

求167,184原圖j爆阿嫂,先謝過

引用:
原帖由 PERTER123456 於 2017-3-25 07:58 PM 發表 查看引用來源
184圖呢?
184啲圖已經整返好

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-4-4 07:46 AM 發表 查看引用來源

184啲圖已經整返好
睇嚟又有新野喇@.@

一早又入嚟推吓先,再睇返舊相,好醒神

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-4-4 07:46 AM 發表 查看引用來源

184啲圖已經整返好
師兄
跪求167原圖

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-3-18 06:05 AM 發表 查看引用來源
加拿大之旅已經嚟到最尾幾日,臨離開之前我哋喺屋企搞咗個farewell party. 邀請咗好多我同條女嘅中學同大學朋友一齊嚟。當然之前同我哋去墨西哥嘅Derek同另外嗰兩個 ...
樓主老婆真係very索....佢行出街應該經常俾啲男人唔停咁望.佢穿咩都咁正,穿咩都咁有睇頭.就連穿著短褲都可以走光走到咁勁真係天生要有個靚body先可以做到.成個體格生出來已經注定係sexy.你喺街是但搵條囡囡同你老婆一樣咁穿法都一定唔會有咁嘅效果!

引用:
原帖由 睾丸個仔 於 2017-4-4 04:27 PM 發表 查看引用來源

樓主老婆真係very索....佢行出街應該經常俾啲男人唔停咁望.佢穿咩都咁正,穿咩都咁有睇頭.就連穿著短褲都可以走光走到咁勁真係天生要有個靚body先可以做到.成個體格生出來已經注定係sexy.你喺街是但搵 ...
睇樓主啲post令我記返起曾幾何時我都有個死黨嘅女朋友幾索,(不過絕對唔夠你老婆咁索). 佢又係外國返來 穿著都幾性感. 又成日走光 搞到我見親佢都搵位裝佢走光 又成日搵機會撞佢波波 不過我唔係鐘意佢 淨係成日都諗住佢好想好想屌佢. 所以我相信你同你老婆身邊嘅兄弟同事都係好似我之前咁 成日見到面都裝你老婆,成日想抽佢水 仲成日諗住你老婆朝思暮想希望可以狠狠地咁屌佢

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-3-1 09:31 AM 發表 查看引用來源
啱啱搞掂兩個大project趕得切交俾客,呢排真係人都顛。不過兩個project搞掂咗,嚟緊應該可以鬆動返小小,要各位等真係唔好意思。
唔經唔覺我墨西哥同加拿大之旅�野差唔多已經share得七七八 ...
Tim哥,有冇原圖可pm分享呀?想要來打J呀!感激感激!

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2017-3-1 09:31 AM 發表 查看引用來源
啱啱搞掂兩個大project趕得切交俾客,呢排真係人都顛。不過兩個project搞掂咗,嚟緊應該可以鬆動返小小,要各位等真係唔好意思。
唔經唔覺我墨西哥同加拿大之旅�野差唔多已經share得七七八 ...
師兄,可以share原圖嗎?Thank you🙏🏼

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆