上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.0k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-18 03:44 AM 發表 查看引用來源

咩名嘎套劇?哈哈哈其實後來我無點練習啦~

全部成为f

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-18 04:55 AM 發表 查看引用來源
全部成为f
今日唔使加班?

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-18 05:43 AM 發表 查看引用來源

今日唔使加班?

14號果日加晒:smile_38:
我地係每個月15號deadline的
我間公司開始同見工既人講朝9晚7:smile_27:
相信不久將來經理會叫我一齊放7點:smile_34:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-18 06:49 AM 發表 查看引用來源
14號果日加晒:smile_38:
我地係每個月15號deadline的
我間公司開始同見工既人講朝9晚7:smile_27:
相信不久將來經理會叫我一齊放7點:smile_34:
你竟然唔係一直都朝9晚7?哈哈益左你好耐啦咁~~係呢想問下知唔知有無D accountung嘎online certificate可以學同考嘎?

早晨:smile_38:

引用:
原帖由 chun456 於 2015-10-18 08:23 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_38:
哈哈 早晨

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-18 08:13 AM 發表 查看引用來源

你竟然唔係一直都朝9晚7?哈哈益左你好耐啦咁~~係呢想問下知唔知有無D accountung嘎online certificate可以學同考嘎?

你諗多左即使係big 4呢個時間都唔洗朝9晚6
後面個問題..你係要學?degree?定考license?
貓姐想做會計:smile_27:?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-18 11:28 AM 發表 查看引用來源
你諗多左即使係big 4呢個時間都唔洗朝9晚6
後面個問題..你係要學?degree?定考license?
貓姐想做會計:smile_27:?
big 4咁輕鬆?lol唔係啊,只不過想了解下關於business嘎稅務知識而已~唔使去度degree咁深入

準備更新po~:smile_o13::smile_o13:

教吉他的師兄 03

話說上回講到準備去琴房見M兄……
去到,見到佢系度調緊個吉他D弦,佢見到我來,就叫我坐低。琴房四四方方,周圍一圈都擺住樂器,同椅子,中間有張長方形臺,當時M兄就系張臺度擺左兩個杯,一個熱水壺。我笑佢,點解有熱水壺?佢話平時夜晚中意留系琴房度,彈下琴,打下鼓,上下網,夜晚餓仲可以煮個面吃。我坐低,見到佢準備噶就係剛剛系msm度講噶,各種杞子杏仁沙蔘等泡的水,我聞了聞說,系咪真系有效噶?佢話,笑咩,當然啦,我平時自己都係咁沖。我笑佢你來m咩,佢話唔系啊,補氣啊。
如是者一路聊天,一路飲野,不知不覺都好晚了,我都無去睇幾點。佢有提過下話你系咪要翻去啦,好夜啦,我話未眼訓,於是就一路繼續吹水。後來我們將琴房D燈關曬,外面系車聲同路燈的燈光,從一開始面對面坐到後來並排坐,當時有D浪漫feel,傾左幾個鐘,貓貓都累了,於是輕輕咁將頭靠系M兄肩膀上,佢無反應,過了下仲有頭蹭下我,佢自己都話好耐無試過這樣和人傾計。

佢問:你眼唔眼訓
貓貓就話有D啦,然後佢唔知道系邊個柜拿左張藤席出來,我笑佢連呢D都有。佢話有啊,準備演出忙噶時候就會系度過夜,翻到宿舍會吵到其他人。我地最後並排訓系度,我成個頭枕系佢手臂上,佢伸手摸下我塊面,我地系漆黑中望住對反,好自然咁就開始kiss。M兄的嘴唇很軟,佢會錫下上唇,又蜻蜓點水咁錫下我下唇,kiss幾下后大家都忍唔住濕吻起來,好用力去吮吸對方的氣息,佢的手由開始抱住我的肩,到我條腰,最後到摸上我噶對波,我隨著佢的觸摸忍唔住輕輕呻吟。後來佢錫錫下開始趴系我身上,只手慢慢咁從我件毛衣下探索,一直伸到去我的bra度,一下扯低少少,成只手抱住我個波。佢系我耳邊喘氣,話“你好誘人”。話未講完,佢將我成件衫撩起,一下含住我lin lin,我抱住佢個頭,好淫咁“啊~~~”左聲,一聲綿長而鎖魂噶淫叫。佢開始用舌頭舔我噶lin頭,又用手去搓、抓,從左邊個波錫到右邊,最後慢慢錫到落肚臍。

我心想,要唔要繼續呢?佢開始慢慢解開我牛仔褲噶鈕釦,除左我條褲,然後又成個人趴翻上我身上,望住我。我念佢都猶豫緊,我地對望左一陣,佢繼續低下頭來錫我的唇,一隻手撐住地下,另一隻手開始解佢自己挑褲噶鈕釦,然後我就feel到佢下面隔住under,好硬咁突起左,頂住我下半身…………

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆