上一頁下一頁
發新話題

即使他能給予我肉體高潮,但沒法嬴得我的心.

收藏  |  訂閱
3.0k  114.2k

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-11 09:23 PM 發表 查看引用來源
想講下....

其實大家信唔信緣份? 大家會唔會認為緣份只係一種巧合?
我唔只信緣份.......我重信食幾多着幾多係整定

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 09:21 PM 發表 查看引用來源

我都係返黎兩三年jer。

原來你主要係加拿大做野...

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-10-11 09:24 PM 發表 查看引用來源

鬼兄.....唔好用引用就得架喇

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-11 09:18 PM 發表 查看引用來源

soory吖。森爺。我少用電話覆吖嘛。
阿鬼...你寫中文或者英文又或者日文我都識睇架:smile_o06:
你寫隱形文我八卦唔到架:smile_o03:

傻豬黎既:smile_o06: 我都係純粹八卦姐:smile_o01:
引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-10-11 09:26 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-11 09:15 PM 發表 查看引用來源
唔該阿Pam:smile_o06:

森哥,暫時..
一個答ping唔到你IP...
一個答你係program開ms-dos度search喎....
嗱..我係超級電腦白痴,唔知道佢地有冇答到你架....我只係搬字過紙

引用:
原帖由 st999631 於 2011-10-11 09:28 PM 發表 查看引用來源
傻豬黎既:smile_o06: 我都係純粹八卦姐:smile_o01:

正所謂,冇森叔撐就冇我P姐..
有長頸攞長頸,有孖蒸攞孖蒸....請大家好好招呼佢

我相信猩猩的大便。。。哈哈

唔該晒:smile_o06: ...我知佢地講乜:smile_o01:
我叫緊香港啲Technician起緊Tunnel比我:smile_o06:
問題會好快解決:smile_o06:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 09:29 PM 發表 查看引用來源

森哥,暫時..
一個答ping唔到你IP...
一個答你係program開ms-dos度search喎....
嗱..我係超級電腦白痴,唔知道佢地有冇答到你架....我只係搬字過紙

言重言重:smile_o01:
引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-11 09:34 PM 發表 查看引用來源
正所謂,冇森叔撐就冇我P姐..
有長頸攞長頸,有孖蒸攞孖蒸....請大家好好招呼佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆