上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.0k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-15 03:21 PM 發表 查看引用來源
好耐無po文,新故事暫時沒有,可以給你們回憶一下貓貓讀U的事,因為那個時候基本就是不怎麼認真讀書然後各種豔遇:smile_o05:

話說貓貓一入U,就好期待各種社團活動,禁錮了那麼多年的埋頭死讀書日子,終於可以系U ...
星期五睇:smile_34:
追緊電視劇:smile_30:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-16 12:05 PM 發表 查看引用來源
星期五睇:smile_34:
追緊電視劇:smile_30:
追咩電視劇?
今晚再更新一po~lol

支持妳吖!!!!!!!!!!!!

教吉他的師兄 02

上回講到被flirt了兩個鐘之後點?日光日白 學校宿舍,你點話可以點?貓貓咪好乖咁翻自己宿舍咯。

到後來上課,M兄為主教,都仲有其他成員助教。一開始其實反而無點留意M兄,只係覺得佢耐心講解,又對音樂好有熱情,偶爾路上碰到都會好開心咁say 個hi。系學校的一次活動見到個社團有參加,念住過去打個招呼,但當時見唔到M兄,系其他成員搞活動,果一刻有少少失落,於是就為以後噶發展點左星星之火。

後來上課的時候,不知不覺開始多了注意M兄,可能系心虛,反而變得無之前咁隨便系課堂講野,或者同佢吹水。隨堂練習的時候佢都會每個學生睇下手勢好唔好之類,當時學吉他的多系女生,其他女生一系練習的時候就好鍾意問佢問題,第二句就開始吹水講笑。我就系旁邊偷望下,然而繼續低頭練琴。當時一起學噶仲有一個同學仔朋友,我後來同佢講話好似對M兄有D好感,個f就話:我覺得佢都應該對你有好感。我好突然,問點解,個f話:每次練習佢最後都會去你面前問下你有無咩問題,唔識噶地方,彈成點之類,仲要系特地走過去問。其他人都係佢地叫M,或者M問一兩句簡單噶,無咩特別就走開,我覺得佢次次都系你度藉機傾計。

朋友講翻起之後又覺得好似系,但始終猜測噶野,唔抱太多希望。

當時邊有wechat之類,都系msm,除了音樂,我仲記得M好熱衷中醫,明明他讀的系臨床,卻心心念念中醫,平時上吉他課,都會講兩句。後來有一次上自己的專業課,無聊就msm佢,佢又回覆,於是就聊開了。講下講下,我就問經痛有無咩中醫調理,佢就好詳細咁同我講話唔使藥,用杞子杏仁等泡水喝,都可以。我就話,學校哪裡會有這些賣?佢話路口的超市有。我咪話咁遠,又麻煩,下次經過先了。然後就無繼續傾。點知落課無幾耐,收到佢的msm,問落課未?我買了野沖水飲,你過來琴室啦如果無事的話。

貓貓當時又驚又囍,咁當然會過去睇下啦。琴室系系另外一棟建築風格有D歷史懷舊feel噶宿舍樓,而呢棟宿舍樓之後也承載了貓貓讀U幾年噶成長經歷。

回覆 2823# 的帖子

:smile_o09:  thx!

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-17 03:11 PM 發表 查看引用來源
上回講到被flirt了兩個鐘之後點?日光日白 學校宿舍,你點話可以點?貓貓咪好乖咁翻自己宿舍咯。

到後來上課,M兄為主教,都仲有其他成員助教。一開始其實反而無點留意M兄,只係覺得佢耐心講解,又對音樂好有熱情 ...
跟住呢:smile_47::smile_47:到戲肉未呀

回覆 2826# 的帖子

聽晚啦~~訓覺了去:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-17 03:33 PM 發表 查看引用來源
聽晚啦~~訓覺了去:smile_o13: :smile_o13:
訓覺一齊訓:smile_47:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-17 02:01 AM 發表 查看引用來源

追咩電視劇?
今晚再更新一po~lol

一套日本偵探劇姐
我之前都想學吉他:smile_30:
但最後太懶放棄左囧

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-18 03:25 AM 發表 查看引用來源
一套日本偵探劇姐
我之前都想學吉他:smile_30:
但最後太懶放棄左囧
咩名嘎套劇?哈哈哈其實後來我無點練習啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆