上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.3k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-15 06:32 PM 發表 查看引用來源
唔好咁啦,有時有個伴無咁dry:smile_35:
真係吾知點解~好似有時係街見到情侶/一家大細~我完全吾覺得開心~一點又不羨慕~仲覺得有點煩添:smile_27:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-15 06:35 PM 發表 查看引用來源
你實情係害緊人,現實係港女多過男,你又話想单身,無形中害死好多港女
港女真係吾會諗~在我角度諗~我覺得佢地吾夠上面果啲女女靚/身材正~在港女角度諗~佢地都吾會睇得起我呢啲港燦~所以完全吾駛諗:smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-15 18:42 發表 查看引用來源

真係吾知點解~好似有時係街見到情侶/一家大細~我完全吾覺得開心~一點又不羨慕~仲覺得有點煩添:smile_27:  
每個人每段時間諗法會唔同,或許你還年青,以前見到朋友的細佬玩下就可以要長期對住都頂唔順,但當自己依家見到自己啲細佬會好开心連带朋友嗰啲都會鍾意埋:smile_30: ,所以或許過一段時間你諗法會唔同,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-15 18:46 發表 查看引用來源

港女真係吾會諗~在我角度諗~我覺得佢地吾夠上面果啲女女靚/身材正~在港女角度諗~佢地都吾會睇得起我呢啲港燦~所以完全吾駛諗:smile_13:  
絕对認同:smile_o12: 無論样貎身材,港女真係無得比,特別床上那回事,就算唔係夜場啲女,佢地都好識得知道男人要啲物,知道只要床上服侍得男人好的話,其他就好易搞掂:smile_o11: 但港女這回事就有點公主病:smile_39: 佢地個諗法就係…點解要我tum你开心:smile_39: 講真如果我好似你還是一支公的話,我都會去上面搵:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-15 07:00 PM 發表 查看引用來源
每個人每段時間諗法會唔同,或許你還年青,以前見到朋友的細佬玩下就可以要長期對住都頂唔順,但當自己依家見到自己啲細佬會好开心連带朋友嗰啲都會鍾意埋:smile_30: ,所以或許過一段時間 ...
對呀~可能真的未到那個階段呢:smile_35:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-15 07:09 PM 發表 查看引用來源
絕对認同:smile_o12: 無論样貎身材,港女真係無得比,特別床上那回事,就算唔係夜場啲女,佢地都好識得知道男人要啲物,知道只要床上服侍得男人好的話,其他就好易搞掂:smile_o11: 但港女這 ...
其實港女變成咁~我覺得有兩個原因~1/港女一早已經比港男縱壞~2/港女搵錢能力比以前高左好多~想同港男平起平坐~根本吾需要再吞聲忍氣:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-15 07:24 PM 發表 查看引用來源

其實港女變成咁~我覺得有兩個原因~1/港女一早已經比港男縱壞~2/港女搵錢能力比以前高左好多~想同港男平起平坐~根本吾需要再吞聲忍氣:smile_38:  
同意非常

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-15 19:24 發表 查看引用來源

分析準確:smile_o12:1/ 以前猪扒都有幾個追,2/這也是事實,以前女人或許依赖男人,现今可以獨立過生活,身邊有幾個過咗3字頭中的女性,之從拍過一兩次拖到現在還是單身,样貌0K,又搵到錢,有時一大班人出來食飯總係問有冇男人介紹,都曾經介紹過,不過話無fee|:smile_39: 所以真係難搞:smile_39:

:smile_o11: 祝各位有個愉快的重陽節,下班了:smile_o13:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-15 08:07 PM 發表 查看引用來源
分析準確:smile_o12:1/ 以前猪扒都有幾個追,2/這也是事實,以前女人或許依赖男人,现今可以獨立過生活,身邊有幾個過咗3字頭中的女性,之從拍過一兩次拖到現在還是單身,样貌0K,又搵到錢,有 ...
根本依家搵到錢果班港女都吾會睇得起一般收入的港男:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆