上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 catagnisb 於 20-5-2009 18:09 發表 查看引用來源

下.....咁慘......:026:
i'm ok la now:041: thanks貓屎:071:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-20 06:28 PM 發表 查看引用來源

以前電視有o個人call貓屎又係好好人la:122:
是嗎?

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:31 PM 發表 查看引用來源
我比張相大家睇下丫,係我同潘瑋柏1年多前影傢,正唔正呀

:023: 好掂,100分:098: :098:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 06:31 PM 發表 查看引用來源

冰冰識抱人..錫人..:096: :096:
:027:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

雙魚既人鍾意發夢丫麻~ 所以咪成日訓囉......

不過事實上我唔覺得雙魚真係代表到我性格,不過用星座解釋自己一d行為,會比較簡單~

我3月頭生日,唔代表我性格一定係雙魚咁,只代表我父母係我出世前一年既 ...
狼仔有冇夢見有個狼女訓係你身邊俾你抱抱呀....

引用:
原帖由 wai(wai) 於 20-5-2009 18:21 發表 查看引用來源
:023: 係呀,不過我神出鬼沒:096: :096:
hi hi how are you:025:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:31 PM 發表 查看引用來源

荃灣愉景巴士總站....
是你嗎?
冰冰尋日...出現過0係荃灣, 沙田, 葵芳, 大欖, 屯門市中心:096:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-20 06:31 PM 發表 查看引用來源
我比張相大家睇下丫,係我同潘瑋柏1年多前影傢,正唔正呀

:023: :023: :023: 兩個帥哥呀:023:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-20 06:35 PM 發表 查看引用來源

hi hi how are you:025:
:024: 有乜幫到你:005: :005:

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:22 PM 發表 查看引用來源

CELIA 多謝你咁讚美我呀.
我沒有外表沒有身材.....自細冇哂自信....
咪為有好好待人, 以心待人....囉...
以心待人E樣野比任何外表來得實際.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆