上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.3k

剃哂毛毛好。正,可惜我女人唔比,咁樣玩旦旦,你就刺激啦!最尾有冇高潮?

好正:smile_o09:
有冇機會睇到原圖呀

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-16 10:48 AM 發表 查看引用來源
Good morning everyone^^
宜家係早上10:31am.
正當我影緊呢張相post上來�時候...

有位中年壯男,宜家就喺正我房門外,正在幫我安裝 ...
Wow....miss your body badly....☝

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-18 09:16 PM 發表 查看引用來源

咪呢條tback囉,嗰時我已經有shave嘅習慣,但係仲未刮晒
白虎本身係要配透明tback。。

都吾明㸃解D人可以比毛毛係底底跑哂出來。。。
人妻咁著好好睇,著衫有taste 果種。。

我都好想咁樣玩下,奈何未有對手

The last time I passed Denver was long long time ago on my way to Michigan for an internship....Denver is a beautiful city for sure.
Nice, sexy attractive pix, I have been reading your post all along and my 1st reply.  Have a great day sexy 人妻!

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-18 06:58 PM 發表 查看引用來源
因為同呢到一位網友傾開,令到我又諗返起呢件事.....

想起某年夏天,我同ex以及兩個男仔朋友road trip一齊一架車由Denver, 一路揸車落去Arizona同 last stop Vegas. 去之前嗰晚我ex同我講話佢有個idea, 然後 ...
真係好正呀你d 經歷

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018/1/18 06:58 PM 發表 查看引用來源

想起某年夏天,我同ex以及兩個男仔朋友road trip一齊一架車由Denver, 一路揸車落去Arizona同 last stop Vegas. 去之前嗰晚我ex同我講話佢有個idea, 然後 ...
睇得咁乾淨,真係好吸引, 可否給我原圖

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-16 10:48 AM 發表 查看引用來源
Good morning everyone^^
宜家係早上10:31am.
正當我影緊呢張相post上來嘅時候...

有位中年壯男,宜家就喺正我房門外,正在幫我安裝 ...
難度分唔夠喎
下次帶眼罩除褲玩蛋蛋嘛 。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2018-1-18 06:58 PM 發表 查看引用來源

剃左毛毛喎 hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆