上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(七)烈火Band3】四十三集長篇色文(劉金發引退之作)

收藏  |  訂閱
3.2k  1.9m

引用:
原帖由 nevetsi 於 2012-7-9 03:42 PM 發表 查看引用來源

其實支持左發哥話耐唔算耐, 話短唔算短
初初睇到吸血一個陣仲話: e條友做乜q, 寫色文寫到吸血鬼
真係請見諒:smile_35:
但後來慢慢睇落, 真係變左個個星期既精神食糧
是的,剛開始看我的色文,是會覺得好特別,一是題材特別,二是寫作語言風格。
多謝閣下喜歡我的色文! 多謝!

引用:
原帖由 hkasd2 於 2012-7-9 03:44 PM 發表 查看引用來源
讚+1+1+1
多謝!

引用:
原帖由 劉金發粉絲 於 2012-7-9 05:46 PM 發表 查看引用來源

nevetsi說:「變左個個星期既精神食糧」
你真是說得太好了:smile_38: ,廣大的香討讀者失去了劉金發:smile_39: ,就失去了精神食糧:smile_42: ,分分鐘變成精神病患者:smile_o14: :smile_o14:
沒有這樣的事!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-9 07:02 PM 發表 查看引用來源

多謝閣下的一直支持!
其實一直想做到『色文可以這樣寫的』,現在大致上做到了!
這也是我的目標 ... 不知我何時何日先達到:')

THZ FOR SHARE

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2012-7-9 07:09 PM 發表 查看引用來源

是的,剛開始看我的色文,是會覺得好特別,一是題材特別,二是寫作語言風格。
多謝閣下喜歡我的色文! 多謝!
發哥唔好唔寫色文喇:')

引用:
原帖由 盧盧大將軍 於 2012-7-9 07:22 PM 發表 查看引用來源
這也是我的目標 ... 不知我何時何日先達到:')
大將軍您嗰兩篇文都好強啦!不過都係小惠嗰篇啱小弟多啲!我都有俾推薦您架,仲係第四個俾添!

增加咗投票項目噃!
投票劉金發色文最經典一幕:
【劉金發與Vivian淫慾史】-第七集   《學校門前的梯級》

引用:
原帖由 無巧不成書 於 2012-7-10 01:33 AM 發表 查看引用來源
增加咗投票項目噃!
投票劉金發色文最經典一幕:
【劉金發與Vivian淫慾史】-第七集   《學校門前的梯級》
X2,THX

引用:
原帖由 roy12231223hk 於 2012-7-10 02:13 AM 發表 查看引用來源

X2,THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆