上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  450.9k

回覆 2788# hello179 的帖子

所以邊有可能零,全世界都無可能,針對咩方案點開返不論幾多確疹都有措施方法往返好過啦D官哈哈哈哈

回覆 2785# andy_2008 的帖子

都叫你改定下年見架啦,全世界一早預咗下年先先見面丫哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-8 21:06 發表 查看引用來源
都叫你改定下年見架啦,全世界一早預咗下年先先見面丫哈哈哈
下年先見面中港家庭怎辦

回覆 2793# andy_2008 的帖子

糸全世界同中國D生意點算哈哈
無啦,執嘅執,有得做就繼續捱吓等吓先啦哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-8 21:32 發表 查看引用來源
糸全世界同中國D生意點算哈哈
無啦,執嘅執,有得做就繼續捱吓等吓先啦哈哈哈哈
最慘是旅遊業

dd~~ee~~ll

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-8 22:04 發表 查看引用來源
最慘是旅遊業
一環扣一環! 以前佢地當腥講人系草,, 強國人系寶, 今日..............

引用:
原帖由 hello179 於 2020-11-8 14:55 發表 查看引用來源
其實個折衷方案,
係連續14日,每日本地個案少於10宗?
定係連續14日,呢14日加起來的本地個案少於10宗?
如果係前者,即係一早達左標啦?
就算係後者,大埔區8日已有10宗確診,如何達標. 況且無病癥隱形患者隨街走,病情隨時再爆過

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-9 12:44 發表 查看引用來源
一環扣一環! 以前佢地當腥講人系草,, 強國人系寶, 今日..............
我明明睇潮文係話要趕走晒啲大陸遊客,吸納*優質外國旅客

又話 沙士前都無自由行,再之前大陸遊客無消費力,香港一樣經濟健康。

邊行無得撈o米轉行,香港人從來都係咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆