上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:21 PM 發表 查看引用來源

冰冰唔識氹人......
咁下次冰冰唔開心
同 BABY 講
BABY 哄下你

引用:
原帖由 celia8110 於 20-5-2009 18:12 發表 查看引用來源
偷睇左一陣~貓B好會體諒人~一定係個好女仔~
以前電視有o個人call貓屎又係好好人la:122:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:16 PM 發表 查看引用來源

冰冰msn過千人...電話簿入面更多......
但...可以係交心朋友0既...又真係有幾多個...
大家一樣的諗法...

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
:096: 好sleep得ga狼仔:096:
雙魚既人鍾意發夢丫麻~ 所以咪成日訓囉......

不過事實上我唔覺得雙魚真係代表到我性格,不過用星座解釋自己一d行為,會比較簡單~

我3月頭生日,唔代表我性格一定係雙魚咁,只代表我父母係我出世前一年既5~6月辛苦耕耘過咁解。:096:

引用:
原帖由 wai(wai) 於 2009-5-20 06:21 PM 發表 查看引用來源
:023: 係呀,不過我神出鬼沒:096: :096:
唔怪得啦.
咁唔去找你 LU

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-20 06:29 PM 發表 查看引用來源

雙魚既人鍾意發夢丫麻~ 所以咪成日訓囉......

不過事實上我唔覺得雙魚真係代表到我性格,不過用星座解釋自己一d行為,會比較簡單~

我3月頭生日,唔代表我性格一定係雙魚咁,只代表我父母係我出世前一年既 ...
:096: 100%認同:096:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:21 PM 發表 查看引用來源

冰冰唔識氹人......
冰冰識抱人..錫人..:096: :096:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-20 06:22 PM 發表 查看引用來源

你0係邊度見到呀:023:  
荃灣愉景巴士總站....
是你嗎?

我比張相大家睇下丫,係我同潘瑋柏1年多前影傢,正唔正呀

引用:
原帖由 catagnisb 於 2009-5-20 06:30 PM 發表 查看引用來源

唔怪得啦.
咁唔去找你 LU
咁又唔好,重有2個wai家ma,hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆