上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  268.1k

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-27 10:53 PM 發表 查看引用來源

駛吾駛我做隻俾你-0-
認真的嗎??????????????? 如果真的可以.....就麻煩你了!!!!!!!:023:

又閃上黎先

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-26 11:02 PM 發表 查看引用來源

我聽日就會番生架啦..
請留意收睇XD
個結局睇到"界登", 真係"火都黎埋":046:

陳鍵鋒入左醫院, 個外母居然仲記住唔交電費可能會比人Cut 電, 一個識嘅同事加女徒弟老公入左廠, 唔一齊趕去醫院, 走去幫人check電表, 好, 當你真係電工出身, 識check個電表, 半夜三更, 要cut你電你都交唔到電費啦, 真係....頂~~~~

推:025:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-3-28 08:28 AM 發表 查看引用來源

陳鍵鋒入左醫院, 個外母居然仲記住唔交電費可能會比人Cut 電, 一個識嘅同事加女徒弟老公入左廠, 唔一齊趕去醫院, 走去幫人check電表, 好, 當你真係電工出身, 識 ...
好好笑...好中point...佢外母都應該係冷血既:096:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-3-28 08:28 AM 發表 查看引用來源

陳鍵鋒入左醫院, 個外母居然仲記住唔交電費可能會比人Cut 電, 一個識嘅同事加女徒弟老公入左廠, 唔一齊趕去醫院, 走去幫人check電表, 好, 當你真係電工出身, 識 ...
我都覺得我令大家好失望...哇卡’:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-3-28 10:37 AM 發表 查看引用來源

我都覺得我令大家好失望...哇卡’:096:
都係等我出手啦:071:

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2009-3-28 02:37 PM 發表 查看引用來源

都係等我出手啦:071:
你想點你想點:096:

HiHI Kururu, Sam & Brother Six, long time no c, just to say Hi, Super

苦苦兒, lala ....say hi to 2 of u...long time no c...:043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆