上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.1k

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-9-30 12:36 PM 發表 查看引用來源
唔係...依家係太多客太少人做..D人開始走:smile_13:
Manager覺得我做野慢喎:smile_30:前排日日都講
因為我做果D野多數佢唔會review
依家D人開始走...佢覺得唔對路
呢幾日開始改口風:smile_30:
前日比佢捉左入房 ...
叫佢加你人工 lol

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-9-30 02:42 PM 發表 查看引用來源

叫佢加你人工 lol

算吧啦
加完都係買唔到屋

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-9-28 06:11 AM 發表 查看引用來源

中秋快樂哈 有咩節目呢

食團圓飯

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-1 07:46 PM 發表 查看引用來源
算吧啦
加完都係買唔到屋
供咯一次過俾就唔得嘎啦 你買邊頭,NY唐人街?Brookline?果邊樓價點e家?

引用:
原帖由 ER7077 於 2015-10-2 03:18 AM 發表 查看引用來源
食團圓飯

哈哈 都應該係嘎了 細個過中秋好玩D

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-2 04:33 AM 發表 查看引用來源

供咯一次過俾就唔得嘎啦 你買邊頭,NY唐人街?Brookline?果邊樓價點e家?

貓姐...唐人街租都租唔起....點敢講買
Brooklyn 2房condo最少都要50萬:smile_27:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-2 12:14 PM 發表 查看引用來源
貓姐...唐人街租都租唔起....點敢講買
Brooklyn 2房condo最少都要50萬:smile_27:
唐人街咁贵租?幾多$$?你講成間租定單房租?

引用:
原帖由 esd2359f 於 2015-10-2 04:11 PM 發表 查看引用來源
你文章很棒的~繼續分享給大家~~~~

謝謝!這幾天也打算更新一下 :D 之前實在是太忙了哈~

次次想pu文都發現自己係public area,翻到屋企又唔記得po

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆