上一頁下一頁
發新話題

迎接七一回歸...狂賀六三零..花刀浪漫之夜...星期二出戰CP

收藏  |  訂閱
333  10.2k

明晚如老虎放人, 我都黎飲下野, 同大家聚下舊.
順便同T-65 收下相 :smile_47:

引用:
原帖由 marcall 於 2009-6-29 11:43 PM 發表 查看引用來源
好呀!明晚見啦...................

引用:
原帖由 marcall 於 2009-6-29 11:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06:

晚上一推
你們真好.可以休紅日:smile_42:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-30 12:38 AM 發表 查看引用來源
晚上一推
你們真好.可以休紅日:smile_42:
咁快D轉工啦!:smile_o10:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-30 01:24 AM 發表 查看引用來源
咁快D轉工啦!:smile_o10:
已經轉了:smile_o04:
我呢份工做到8號ja~:smile_o14:
之後休息10幾日等我朋友間野開:smile_o11:

引用:
原帖由 武夷山 於 2009-6-30 01:37 AM 發表 查看引用來源

已經轉了:smile_o04:
我呢份工做到8號ja~:smile_o14:
之後休息10幾日等我朋友間野開:smile_o11:
咁咪有十幾日上黎玩?:smile_o10:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-30 01:50 AM 發表 查看引用來源
咁咪有十幾日上黎玩?:smile_o10:
先報定10-11號團先~:smile_o12:
之後再算啦:smile_o01:

你係咪陪足我10幾日先~:smile_o13:

推一推,我要睇新股:smile_o06:

我要361,我要霸王,我要虎珀能源,我要去花刀,我要跟哩团

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆