上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.3k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-22 01:30 AM 發表 查看引用來源

神既口材:smile_o06: .......就算迎頭相撞都依然車不毀人不亡....咁先之稱得上神技:smile_o12:

我們凡人就唔好亂試:smile_o14: ......一炒就會出事O架:smile_o16: ...小心小心
個媽咪應該追唔返喇!:') 都未食只係搜左身咋!:')

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 07:55 PM 發表 查看引用來源

個媽咪應該追唔返喇!:') 都未食只係搜左身咋!:')
女去女還在, 仲有成個森林等緊你

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 07:59 PM 發表 查看引用來源
可能佢而家只係表面話你聽衰在, 轉個頭又話搞番掂架喇 :smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 07:59 PM 發表 查看引用來源

只係擺到係口都食唔到有d激氣姐!:smile_22: :smile_22:

訓醒食飯前推一推!!!!!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 08:03 PM 發表 查看引用來源

只係擺到係口都食唔到有d激氣姐!:smile_22: :smile_22:
食到又要 handle 多一個, 有排煩 ...

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-22 08:03 PM 發表

小小意思啦....當你將 KK close file之後....到時又食到媽咪O架啦

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-6-22 08:02 PM 發表 查看引用來源

可能佢而家只係表面話你聽衰在, 轉個頭又話搞番掂架喇 :smile_o13::smile_o13:
呢一次窄窄地!:smile_39: :smile_42: :smile_42:

是次生日團logo

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-6-22 08:20 PM 發表 查看引用來源

食到又要 handle 多一個, 有排煩 ...
食左先諗!:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆