上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[135]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 柔倩 於 2009-6-18 01:35 PM 發表 查看引用來源

多謝你這位朋友歡迎,你是清清小姐的好友嗎,據間你本身有點小聰明,但又幾倀雞野蠻..請別介意呀
第一次相識,妳咁熟我?:smile_41: ( 因住我相公鬧妳) :smile_22:

引用:
原帖由 MATHESS32 於 2009-6-18 01:36 PM 發表 查看引用來源

第一次相識,妳咁熟我?:smile_41: ( 因住我相公鬧妳) :smile_22:
我也不會怕你相公的.我只是直話直說.難道不能說真話我當然有看過你的家.

回帖快點.................:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 柔倩 於 2009-6-18 01:39 PM 發表 查看引用來源

我也不會怕你相公的.我只是直話直說.難道不能說真話
:smile_44: 妳知我的相公是甚麼人嗎?

引用:
原帖由 MATHESS32 於 2009-6-18 01:39 PM 發表 查看引用來源
回帖快點.................:smile_38: :smile_38:
:smile_39: 衰左喇

引用:
原帖由 MATHESS32 於 2009-6-18 01:39 PM 發表 查看引用來源
我都唔好意思呀.自已和你一樣,都是慢一拍的

引用:
原帖由 柔倩 於 2009-6-18 01:41 PM 發表 查看引用來源

我都唔好意思呀.自已和你一樣,都是慢一拍的
還不去食飯,仲玩 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 MATHESS32 於 2009-6-18 01:40 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 妳知我的相公是甚麼人嗎?
我唔識呀:smile_39:

引用:
原帖由 MATHESS32 於 2009-6-18 01:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 蓉兒..師姐.....咁妳相公又係邊位:smile_41:

引用:
原帖由 柔倩 於 2009-6-18 01:42 PM 發表 查看引用來源

我唔識呀:smile_39:
看 277 #

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆