上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.8k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 10:13 AM 發表 查看引用來源

份工咁嘆............果然勁
have a nice dream.....babe
我都唔洗做  gei:smile_47::smile_47:

做咩  叫人babe  wor

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 09:52 AM 發表 查看引用來源

話時話我知我秘書有上u仔同其他徵友論壇玩........
類似引板尼d既區?!:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-6-18 10:10 AM 發表 查看引用來源
飛鵝山・・・九龍塘・・・D行程今我想起自己十年前的一個晩上:smile_o05: 你果然係中年:smile_o12:
多謝支持.........
我通常慣性去九龍塘, 一去就差吾多20年
我吾鍾意响市區開房, 因一落樓鬼死咁多人,
怕被同事見到原來我係淫佬.......

期待你的精彩下集!!!

引用:
原帖由 勁力小子 於 2009-6-18 10:15 AM 發表 查看引用來源

類似引板尼d既區?!:smile_o05::smile_o05:
吾知.........應該係徵友吹水女人野果類 lor......
佢用公可部腦, 應該無咁揚

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-18 10:15 AM 發表 查看引用來源

我都唔洗做  gei:smile_47::smile_47:

做咩  叫人babe  wor
咁幸福:smile_41: 少奶奶 wor:smile_38:
叫下........自我陶醉下lor
或者叫叫下妳肯 DHL d 辣椒水比我撈意粉呢

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2009-6-18 10:22 AM 發表 查看引用來源
期待你的精彩下集!!!
多謝..........我都好想同佢再續前緣

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 10:25 AM 發表 查看引用來源

咁幸福:smile_41: 少奶奶 wor:smile_38:
叫下........自我陶醉下lor
或者叫叫下妳肯 DHL d 辣椒水比我撈意粉呢
所以我咪可以   成日上網lor   

你諗  都唔好傻

入左房  又訓唔返wor  頂:')

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 10:21 AM 發表 查看引用來源

多謝支持.........
我通常慣性去九龍塘, 一去就差吾多20年
我吾鍾意响市區開房, 因一落樓鬼死咁多人,
怕被同事見到原來我係淫佬.......
咁又係一出門口就上車:smile_o12: 感覺好D

引用:
原帖由 TABASCO_B 於 2009-6-18 10:27 AM 發表 查看引用來源

所以我咪可以   成日上網lor   

你諗  都唔好傻

入左房  又訓唔返wor  頂:')
:smile_o06: 我帮妳丫:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆