上一頁下一頁
發新話題

係咪真係要男仔比錢???

收藏  |  訂閱
643  16.1k

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 08:15 PM 發表 查看引用來源

如果我覺得一定要男人比錢, 就唔會每次食飯同個次開房都係我比錢....
我覺得我比錢都無問題, 因為講真我鍾意佢, 為佢付出金錢又有咩所謂
不過我身邊既朋友就話我咁諗好有問題喇
係嫁~ 正常AA制其他人都可能冇聲出...不過咩都係你比錢WOO宜家...

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 08:15 PM 發表 查看引用來源

如果我覺得一定要男人比錢, 就唔會每次食飯同個次開房都係我比錢....
我覺得我比錢都無問題, 因為講真我鍾意佢, 為佢付出金錢又有咩所謂
不過我身邊既朋友就話我咁諗好有問題喇
我覺得你咁諗無問題啵
做咩你d frd有咁既思想
大家開心咪得你又唔介意咪得囉,你2個既事黎
你個frd 只係suggest ~ 唔係叫你一定要聽佢個套去做丫ma
咁我又想點點解你d frd 覺得一定要男仔比$先???

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-6-13 08:22 PM 發表 查看引用來源

我覺得你咁諗無問題啵
做咩你d frd有咁既思想
大家開心咪得你又唔介意咪得囉,你2個既事黎
你個frd 只係suggest ~ 唔係叫你一定要聽佢個套去做丫ma
咁我又想點點解你d frd 覺得一定要男仔比$先???
我個frd覺得食飯我比都無問題, 但係開房就一定要男仔比
我都唔明

:smile_38: 食飯閃人
希望樓主想下同呢個人gei 關係
值唔值得啦

錢係事少
感情先緊要......

引用:
原帖由 eph 於 2009-6-13 08:27 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 食飯閃人
希望樓主想下同呢個人gei 關係
值唔值得啦

錢係事少
感情先緊要......
好, 下次有機會再傾啦, bye ~~~

男仔比係好d.如果可以你做我sp就好:smile_47:

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 08:33 PM 發表 查看引用來源

好, 下次有機會再傾啦, bye ~~~
你食飽未啊

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2009-6-13 08:36 PM 發表 查看引用來源

你食飽未啊
我食完好耐喇, 你呢???

引用:
原帖由 痴漢男 於 2009-6-13 08:34 PM 發表 查看引用來源
男仔比係好d.如果可以你做我sp就好:smile_47:
哈, 我淨係可以同鍾意既人做架咋 ~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 bellacat 於 2009-6-13 08:37 PM 發表 查看引用來源

我食完好耐喇, 你呢???
岩岩食完~PM左你唔覆嫁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆