上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【146】

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 S666 於 2009-5-29 11:53 PM 發表 查看引用來源

咁又係~仲成日放屁添

果日睇 roadshow, 先知原來放屁都唔環保
哈哈~係~笑死:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-29 11:54 PM 發表 查看引用來源
哈哈~係~笑死:smile_o11: :smile_o11:
傻o架 d 人, 簡直係 終極環保人仕

88~sandy

我要去訓啦:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 S666 於 2009-5-29 11:57 PM 發表 查看引用來源

傻o架 d 人, 簡直係 終極環保人仕
係知識嚟:smile_o06:

引用:
原帖由 S666 於 2009-5-29 11:59 PM 發表 查看引用來源
88~sandy

我要去訓啦:smile_15: :smile_15:
魔鬼666早抖~:smile_o13: :smile_o13:

早晨,才五點鐘,已早晨光曦微,露台外一片林中,雀鳥亂鳴。仲夏已過半,想該是賞荷的好季節來了................

引用:
原帖由 驀然回首 於 30/5/2009 05:30 AM 發表 查看引用來源
早晨,才五點鐘,已早晨光曦微,露台外一片林中,雀鳥亂鳴。仲夏已過半,想該是賞荷的好季節來了................

早晨驀然師兄..... 你每天也這麼早就起來了嗎~:smile_40: 你的居住環境也不錯啊~:smile_o06:
你文字的表達給人有世外桃源之感啊~:smile_40: 小天使也來向你說聲早安啊~:smile_o05:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-30 06:02 AM 發表 查看引用來源

早晨驀然師兄..... 你每天也這麼早就起來了嗎~:smile_40: 你的居住環境也不錯啊~:smile_o06:
你文字的表達給人有世外桃源之感啊~:smile_40: 小天使也來向你說聲早安啊~:smile_o05:
早晨小天使,我要更衣出門上班了,一會見。

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-29 10:48 PM 發表 查看引用來源
食飯囉:smile_o06:
咩餸

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-5-29 10:54 PM 發表 查看引用來源
唱歌~同你:smile_o05:
唱咩歌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆