上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.7k

:smile_40: :smile_40:
引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-13 11:33 PM 發表 查看引用來源
期待己久嘅長安光豬k之旅終於順利舉行! 今次活動擇好日子, 5月11、12號出發, 加埋我有成6位ching開心開心, 見有個開心旅程, 所以當然要寫一寫報告紀念一下啦!:smile_30:  

話說兩個月前教皇已 ...
下次我又要去記得叫我:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-14 08:28 PM 發表 查看引用來源
:smile_40: :smile_40:
下次我又要去記得叫我:smile_40: :smile_40:
好呀, 當然無問題啦!
我地多數閒日去

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 08:37 PM 發表 查看引用來源

好呀, 當然無問題啦!
我地多數閒日去
冇工開或假期就ok:smile_34: :smile_34: :smile_34:

睇黎好好玩,多謝ching詳細ca報告

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:21 AM 發表 查看引用來源

你吾係已經幫型4上左名喇咩??
我唔知有冇記錯,型4好似喺飯堂果邊講過話得閒呀:smile_13:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:29 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 多謝佢讓條女比我呀
原來條女有個妹, 都係差吾多樣0架, 我上到酒店房條女比相我睇先知, 佢話佢個妹仲識跳鋼管舞添呀! 如果早D知一定叫佢打比佢個妹, 叫佢過埋嚟k房玩啦!:smile_35:
去乜蕉k房玩呀,叫佢上房雙飛好過啦:smile_47:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-5-14 08:47 PM 發表 查看引用來源

我唔知有冇記錯,型4好似喺飯堂果邊講過話得閒呀:smile_13:
我都想去開飯呀, 不過23號要返工, 一定嚟吾到!:smile_39:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 08:50 PM 發表 查看引用來源

我都想去開飯呀, 不過23號要返工, 一定嚟吾到!:smile_39:
那又見不到你真面目:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 08:50 PM 發表 查看引用來源

下次先囉,我今次食完飯都唔去玩
約咗我d朋友去正骨

引用:
原帖由 ray07 於 2009-5-14 08:52 PM 發表 查看引用來源

那又見不到你真面目:smile_41: :smile_41: :smile_41:
見到你要唔要掉頭走呢.... :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆